reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no prosze i teraz juz moze szalec i biegac i tarzac sie i bedzie cieplutko i mama sie nei musi martwic ze wszystko brudne
takie kurtki z podszewkami to super sprawa my taka kupilismy na poczatku!!! roku dwie w jednej byly mozna bylo nosic podszewke jako letnia kurtke i zimowa i mala uwaga! teraz chodzi w zimowej a byla na 18 miesiecy! no ale skoro pasuje :d
takie kurtki z podszewkami to super sprawa my taka kupilismy na poczatku!!! roku dwie w jednej byly mozna bylo nosic podszewke jako letnia kurtke i zimowa i mala uwaga! teraz chodzi w zimowej a byla na 18 miesiecy! no ale skoro pasuje :d
no to zakupy udane ja też lubię kupić coś większego, żeby dłużej posłużyłoNo to melduję, że młody ma już trzy kurtki zimowe ;-) w tym jedna z odpinaną podszewką, więc jeśli z niej do wiosny nie wyrośnie, to będzie też wiosną słuzyc
Ja to chyba aż w tym przeginam ;> Wczoraj poprałam pierwszą porcję ubranek dla młodej i ... do szpitala ma same rzeczy po starszym bracie niebieskie, żółte... te kilka nielicznych, różowych ciuszków co jej kupiłam ma dopiero od rozmiaru 62.
Leika nic się nie martw, ja nie wierzyłam, że dziewczynka będzie i wszystko co kupowałam było w kolorze ecru albo kremowym, dopiero jak się urodziła to było różowe szaleństwo ale już pomału nam przechodzi;-)Ja to chyba aż w tym przeginam ;> Wczoraj poprałam pierwszą porcję ubranek dla młodej i ... do szpitala ma same rzeczy po starszym bracie niebieskie, żółte... te kilka nielicznych, różowych ciuszków co jej kupiłam ma dopiero od rozmiaru 62.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Leika, a co to za roznica jaki kolor ;-)
A my wlasnie zakupilismy malej kombinezon, jakos nie byl potrzebny do tej pory, ale zapowiadaja mrozy i snieg od 15 grudnia do konca roku, wiec przyda sie, chocby na wyjazd do mamy - i wybralam taki:
r.110 NOWY DUŃSKI KOMBINEZON wodo-wiatro-szczelny (500256345) - Aukcje internetowe Allegro
A my wlasnie zakupilismy malej kombinezon, jakos nie byl potrzebny do tej pory, ale zapowiadaja mrozy i snieg od 15 grudnia do konca roku, wiec przyda sie, chocby na wyjazd do mamy - i wybralam taki:
r.110 NOWY DUŃSKI KOMBINEZON wodo-wiatro-szczelny (500256345) - Aukcje internetowe Allegro
dzustta
Mama sierpniowa'06
Karoo kombinezon świetny i widać porządny nieprzemakalny materiał Teraz Jagódka będzie miała prawdziwe szaleństwo na śniegu:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leika, zolty, niebieski i bezowy to tez ladne kolorki dla dziewczynki, wiec nic sie nie przejmuj ;-):-) A na roze przyjdzie czas :-) |Wazne, ze ubranka juz przygotowane i czekaja na mala Helenke
Karoo, swietny ten kombinezon Tez je ogladalam :-) ale w koncu dostala od T. 2-czesciowy, wiec nie kupowalam kolejnego, bo 2 1-czesciowe juz ma
Karoo, swietny ten kombinezon Tez je ogladalam :-) ale w koncu dostala od T. 2-czesciowy, wiec nie kupowalam kolejnego, bo 2 1-czesciowe juz ma
Domiska
Sierpniowa Mama'06
karoo suuuper ten kombinezon! mysle czy by tez go nie zamowic wlasnie i wyslc na domowy adres moich rodzicow suuuper jest
reklama
Podziel się: