reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Belgrano, ja mialam dla Sary kozaczki z Bartka w zeszlym roku - takie wysokie, na 3 rzepy :tak: Super byly, idealnie sie sprawdzily :tak:

W tym roku mamy takie typowe sniegowce z Deichmanna, a kozaczki zimowe chce malej kupic w CCC, bo maja duzy wybor i dobre ceny :tak:

no i przyszla wczoraj kurtka z next - swietna, tez juz wyprobowalysmy - cieplutka i sliczna:tak::-)

reklama
Mada, super rzeczy, zwlaszcza buciki :tak: Wlasnie takich podobnych szukam, ale na nasze gorskie warunki musza byc troche wyzsze ;-):-)

Belgrano, dokladnie o takich pisalam :tak::-)

Bedyta- ja wczoraj kupiłam w h&m takie z jednym palcem, fajne , ciepłe, nieprzemakalne i za 22 zł.różowo czerwone z hello kitty-moje dziecko jak widzi te kotki to szleje wiec nie było innego wyjścia tylko brac , do nich sa też czapki i szaliczki:tak:
a rok temu kupiłam na allegro- za 20zł kicha jak nic...Ami używa ich jako rekawic do swojego gotowania:-p

Bedyta- ja wczoraj kupiłam w h&m takie z jednym palcem, fajne , ciepłe, nieprzemakalne i za 22 zł.różowo czerwone z hello kitty-moje dziecko jak widzi te kotki to szleje wiec nie było innego wyjścia tylko brac , do nich sa też czapki i szaliczki:tak:
a rok temu kupiłam na allegro- za 20zł kicha jak nic...Ami używa ich jako rekawic do swojego gotowania:-p
dzięki!! no to jutro tam jedziemy, i tak miałam wejść do h&m bo szukam czarnego kostiumu, a tam można fajnie skompletować:tak:

reklama
Bedytka, zakupy zrobione? ;-):-)

Ja mam dla Sary kilka par rekawiczek, z czego 2 pary nieprzemakalnych, takich porzadnych, ale ona i tak najbardziej lubi takie "szmaciane" polarowe z zeszlego roku i tylko te chce ubierac :-p

Do góry