reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

ijee mda no tobie to zazdroszcze :)) ta moja mala to owszem uwielbia letnie sukienki spodniczki wyjsciowe wszytskie i co chwile is eprzebiera a wszystko laduje na podlodze kanapie lozku gdzie popadnie :/

ijaaa co do skarpet i papci i golych stop!
papci nie zalozy za nic! wrrr a kupilam jej nawet "Elmowe" bo mysllam ze polubi - nic z tego
skarpety non stop sciaga! uwielbia na boso chodzic lobuz :D

reklama
co do przebieranek to u nas czasami tylko młodej odbije i zachce sie jej letniej sukienki a raczej jakiejś wyjściowej:-p za to bardzo pilnuje zeby jej ciuchy były wszystkie albo w szafie albo w praniu , nie ma możliwosci rzucenia np. sweterka na krzesło, zaraz bierze i "układa" do szafy:-D

a wogóle to musze przyznac że ma zadziwiajacy porzadek w swoim pokoju:baffled::-D aż czasami mi aż wstyd:blink:
no proszę jaka Ami "poukładana":-D:-D:-D

Mada gratuluje "poukładanej" córci. Alka to bałaganiarz (ma to po ojcu;-)) Wszędzie pełno jej zabawek i ciuchów:rolleyes2::rofl:
A co do ubierania stópek to lubi chodzić najbardziej na bosaka i w skarpetkach, ale kapciami też nie pogardzi;-) :-D

Ja to nie mam szczescie do allegro :baffled::-p Licytowalam Sarze wczoraj trzy aukcje i zadnej nie wygralam :baffled::-p W kazdej w ostatniej minucie mnie przelicytowywali :sorry2:

A w ogole to udalo mi sie ostatnio kupic Sarze w Reserved skorzane zamszowe fioletowe oficerki :tak::-) Przecenione ze 130zl na 29 :tak::-):-)Co prawda sa 2 numery za duze (bo to 27), ale na pozna wiosne, chlodniejsze dni lata i wczesna jesien beda w sam raz :tak::-)

sandra uwielbiam takie okazje:tak:
miałam nadzieję, że do piątku już wydobrzeję i skoczę na jakieś zakupy do południa... zobaczymy czy się uda, muszę przemierzyć Ali stopę i poszukać już butów na wiosnę, mimo że zima u nas na całego:-p wiatrówkę fajną dwuwarstwową widziałam na allegro:-)

No ja wlasnie tez musze znowu sie wybrac i poszukac jeszcze jakichs bucikow dla Sary za kostke na wiosne :tak:
Udalo mi sie wygrac aukcje - kamizelka St. Bernard i do tego gratis cudna czapka z gwiazdkami :tak::-) Calosc za 19zl plus przesylka :-) A ze jeszcze licytuje kilka rzeczy od tego samego sprzedawcy to moze zaoszczedze na przesylce ;-):-p

reklama
Do góry