reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

ijee mda no tobie to zazdroszcze :)) ta moja mala to owszem uwielbia letnie sukienki spodniczki wyjsciowe wszytskie i co chwile is eprzebiera a wszystko laduje na podlodze kanapie lozku gdzie popadnie :/

ijaaa co do skarpet i papci i golych stop!
papci nie zalozy za nic! wrrr a kupilam jej nawet "Elmowe" bo mysllam ze polubi - nic z tego
skarpety non stop sciaga! uwielbia na boso chodzic lobuz :D

reklama
co do przebieranek to u nas czasami tylko młodej odbije i zachce sie jej letniej sukienki a raczej jakiejś wyjściowej:-p za to bardzo pilnuje zeby jej ciuchy były wszystkie albo w szafie albo w praniu , nie ma możliwosci rzucenia np. sweterka na krzesło, zaraz bierze i "układa" do szafy:-D

a wogóle to musze przyznac że ma zadziwiajacy porzadek w swoim pokoju:baffled::-D aż czasami mi aż wstyd:blink:
no proszę jaka Ami "poukładana":-D:-D:-D

Mada gratuluje "poukładanej" córci. Alka to bałaganiarz (ma to po ojcu;-)) Wszędzie pełno jej zabawek i ciuchów:rolleyes2::rofl:
A co do ubierania stópek to lubi chodzić najbardziej na bosaka i w skarpetkach, ale kapciami też nie pogardzi;-) :-D

Ja to nie mam szczescie do allegro :baffled::-p Licytowalam Sarze wczoraj trzy aukcje i zadnej nie wygralam :baffled::-p W kazdej w ostatniej minucie mnie przelicytowywali :sorry2:

A w ogole to udalo mi sie ostatnio kupic Sarze w Reserved skorzane zamszowe fioletowe oficerki :tak::-) Przecenione ze 130zl na 29 :tak::-):-)Co prawda sa 2 numery za duze (bo to 27), ale na pozna wiosne, chlodniejsze dni lata i wczesna jesien beda w sam raz :tak::-)

sandra uwielbiam takie okazje:tak:
miałam nadzieję, że do piątku już wydobrzeję i skoczę na jakieś zakupy do południa... zobaczymy czy się uda, muszę przemierzyć Ali stopę i poszukać już butów na wiosnę, mimo że zima u nas na całego:-p wiatrówkę fajną dwuwarstwową widziałam na allegro:-)

No ja wlasnie tez musze znowu sie wybrac i poszukac jeszcze jakichs bucikow dla Sary za kostke na wiosne :tak:
Udalo mi sie wygrac aukcje - kamizelka St. Bernard i do tego gratis cudna czapka z gwiazdkami :tak::-) Calosc za 19zl plus przesylka :-) A ze jeszcze licytuje kilka rzeczy od tego samego sprzedawcy to moze zaoszczedze na przesylce ;-):-p

reklama
Do góry