reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

A my wczoraj trafilismy do Textil Marketu i kupilismy dla Jagody: trzy cieple bluzy polarowe kangurki z Panda (uwielbia Pandy, nie wiem, czemu) (6.99 pln sztuka), jedna bluzke ciensza (9.99 pln), gruba bluze bawelniana (17.99 pln) i cieple spodnie polarkowe za cale 8.99 pln. Ogolnie wszystko poza spodenkami w rozmiarze 116 - spodnie 110, ale numeracja zanizona, bo na pewno sa 116 to i ciut za dlugie. Ani zime w tym przechodzi i mysle, ze jeszcze na wczesna wiosne wystarczy... No i w sumie niecale szesc dych poszlo, a ciuchow sporo... lubie takie promocje :-D :-D

reklama
naprawde!!! super zakupki i za takie ceny to mozna kupowac !!!:D suuuper Karoo!!

ja nie wiem gdzie to napisac ale dziewczyny .. PADAm..

:/ mala mi sie dzis juz przebrala 3 razy a jest po 11 :/ nie mam sil.. co chwile inna sukienka :/ zaniedlugo zamkne jej szafe na klodke! wrr

Karoo- kurde ale Wam sie trafiło super, ciekawe czemu ja nigdy na takie promocje nie umiem trafić, nawet jak sa wyprzedaże to rzadko coś fajnego upoluje:dry:

Domiska- czepiasz sie, modelka ci rośnie i juz w końcu to księżniczka to czego sie spodziewałas ze w dresie bedzie chodzic cały dzień:-D

a moja dzis w raju był bo układałam w dużej szafie, wiec zakładała wszelkie ciuchy taty:-Dale swoja urodzinowa sukienke tez założyła zeby ładnie wygladac jak pójdzie tate budzić...obudziła tate i sukienke ściagła:-Dwogóle to zaczyna miec obsesje na punkcie K.:dry:tata jest najwazniejszy, jak mama czegos nie pozwoli to idzie na skarge do taty a jaki płacz jak K. wychodzi do pracy...no w szoku jestem:baffled:

a dajcie spokoj doprowadza mnie do szalu z tymi ciuchami wyciaga co chwile cos innego ! mowie jej ze nie wolno.. krzycze.. i co? idzie i wyciaga spodniczki i sukienki wyobrazacie sobie jak tak pociagnie p jedna spod spodu jaki balagan robi przy tym??wrrrrr

mowie wam klodke jak nic trzeba kupic! :D

Domiska a może sposobem... Ty ją przebieraj co 15 minut aż się zmęczy, może jednak wtedy zrezygnuje z przebieranek ;-)

Widze Domiska, ze z Szantusi mala modelka rosnie, bo ak sie lubi przebierac i co chwile paradowac w innych ciuszkach ;-):-D;-) Mala strojnisia! :tak::-)

Ale wierze, ze sie mozesz denerwowac, bo Sara tez czasami ma ochote na przebieranki i tak mi przekopie komode, ze musze pozniej wszystko powyciagac i ukladac od poczatku :baffled:
Ostatnio pol dnia lazila w kiecce letniej zalozonej na domowy dres i nja to ubrala sobie jeszcze kamizelke puchowa :-p wygladala jakby miala warzywa na straganie sprzedawac :-p:-D;-):-p

A ja juz nie mam gdzie chowac Sary rzeczy - moja ciotka znowu przywiozla jej wczoraj kolejna kurtke zimowa, 2 t-shirty i spodnie dresowe welurkowe :-p

Alka też się lubi przebierać, a raczej rozbierać, w majtkach biega albo w kąpielówkach:-p nie wiem czemu, ale lubi mieć gołe stopy;-)

reklama
Bedyta- u nas tez gołe stopy sa fajne, zmuszenie jej do skarpet czy papci graniczy z cudem ale to akurat na bank odziedziczyła po tatusiu:dry:

co do przebieranek to u nas czasami tylko młodej odbije i zachce sie jej letniej sukienki a raczej jakiejś wyjściowej:-p za to bardzo pilnuje zeby jej ciuchy były wszystkie albo w szafie albo w praniu , nie ma możliwosci rzucenia np. sweterka na krzesło, zaraz bierze i "układa" do szafy:-D

a wogóle to musze przyznac że ma zadziwiajacy porzadek w swoim pokoju:baffled::-D aż czasami mi aż wstyd:blink:

Do góry