reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Jaaga, Hania ma dwa razy wiecej ciuchow ode mnie :-pMala modnisia! :-):tak:

Sara tez ma ciuchow pod dostatkiem :-p Zajmuje cala komode (duza!!), cala szafke (duza!!) i jeszcze czesc jej ciuchow wisi u mnie w szafie :-pDo tego dochodza drobniejsze ciuszki powrzucane w wiszacy kosz i buty lezace na podlodze :-):-p

reklama
u nas tez pełna szafka:tak::tak: ale nie mogę sie powstrzymać, gdy zobaczę w sklepie coś fajnego:-) nie mówiąc o teściach, którzy zaopatrują julke na potęgę... ostatnio dostała 6 bodzików, sweterek, dwie pary jeansów, dwie pary rajstop, kurtkę na wiosnę- wszystko z cocodrillo:-)

to tylko ja do tylu z ciuchami....? kupuje na bierzaco,jak z czegos wyrosnie mloda,bo nie cierpie chodzic po sklepach i krew mnie zalewa jak widze,ze prawie wszystko w rozu zapodaja na dziewczynki:baffled:

U nas tez sa duże zapasy. Kupowanie przez cała rodzine a potem nie wiem co mam ubrać bo za duzo rzeczy ma:-)

Ewus, Ty to masz tesciow! Złoci ludzie! :tak: Tylko pozazdroscic! :tak::-):tak:

Redaktorka, Sara ma duzo ciuchow chlopiecych, ktore w poaczeniu z dziewczecymi swietnie sie komponuja :tak::-) Np. ma fajne brazowe spodnie z Kenzo, do tego zakladam jej sweterek w jakims neutralnym kolorze i rozowa kamizelke i wyglada super :tak::-) W ogole bardzo podoba mi sie polaczenie brazu i jasnego rozu :-):-):-)

Alka ma ciuchy ze strychu, a wyjściowe kupuję najczęściej na bieżąco, sporo ma jeszcze dostanych ciuchów od moich kumpelek z dziećmi, butki kupujemy nowe, no i zawsze patrzę na jakieś obniżki firmowe;-)
redaktorka, ja różu nie lubię, ale kupuję, bo wszyscy mówią na Alkę - chłopczyk:-p

A ja, jak juz urodze moja ksiezniczke, to tylko rozowe bede jej kupowala! :-p Po pierwszym synku mam taka potrzebe (chociaz za rozowym tez nie przepadam). :-D

hehe ja na sobie rozu tez nie lubie bleeee.. kojarzy mi sie z tymi sztucznymi panienami z disco ;)

ale na malej jaknajbardziej :D wydaje mi sie rozowy ladnie sie komponuje z jej karnacja:D poza tym uwielbiam bialy na malej i moro itd :D

ja przeciwko rozowemu nie mam nic , zreszta malo mam do powiedzenia bo tu jak wejdziesz do sklepu to masz dwa dzialy dla chlopcow gdiz wszystko absolutnie jest niebiesko_szaro_zgnile, albo dzial dla dziewczynek gdzie wszystko jest rozowo rozowe.....choc przyznaje czasami uda sie cos znalezc w innym kolorku

reklama
Bedyta, pozycz tego strychu;-)

nie dziwie sie Ollesi, ze ma zapotrzebowanie na roz, bo chlopiece rzeczy sa w ciemnych, zgnilych kolorach a takich tez nie lubie, kocham zielen, zolcie, czerwone, niebieskie w radosnych odcieniach

a dzis szybko zahaczylam o sklep i kupilam jej za 1,25 za sztuke, boskie male majty:-D

Do góry