reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
c.d.
i jest SUPER!!!:tak::tak: Pszczola uwielbia na nim siedziec, lezec, turlac sie po nim;-) Jest leciutki, wiec pszczola wszedzie go moze sama przetransportowac. Ja bym Ci radzila nad czyms takim sie zastanowic, bo takie maluchy jak nasze i troche starsze lubia korzystac ze sprzetow, ktore moga wedle swojej wyobrazni wykorzystywac:tak: no i ktore sa wygodne, a fatty jest!:tak:

Te fotele z Twoich linkow sa bardzo ladne, ale po pierwszse strasznie drogie:szok: (szczegolnie dwa pierwsze), a po drugie sadze, ze niestety niezbyt wygodne, bo dzieci wola sie raczej "uwalic" na meblu, niz siedziec wyprostowane jak struna;-) No i kolejna sprawa, ze ten ostatni fotelik jest do 3 lat tylko.

Majka, rzeczywiscie bardzo drogie te fotele, i chyba tylko cieszylyby oko rodzicow, tak jak Dominique,pisala, moga okazac sie nie praktyczne...
moi znajomi maja fotele takie jak doradzala Dominique(to chyba taki typ jak worki sako,prawda?), i dzieciaki maja z nimi kupe zabawy, walaja sie na nie jak moga, skacza i sie wyglupiaja, nie robiac sobie krzywdy

a po drugie kto widzial rozbawione dziecko grzecznie siedzace na foteliku;-)

dominique- bardzo mi się podoba ten fotel:tak::tak: na razie jeszcze nie kupię, bo nie miałabym go nawet gdzie wstawić...ale jak sie zwolni pokój szwagra, to na pewno:-)

dominique już na pewno pisałam, że mi się podoba, poprzednim razem;-) pokaż nam jeszcze Pszczołę jak ujeżdża fotelik:-)
Majka i jak znalazłaś coś?
ewa to już niedługo, już prawie wiosna:tak: to za chwilę lato i wakacje;-)

Dominique, kapitalne sa te "pufy" :tak: ale u mnie jak narazie brak miejsca na dodatkowe sprzety :baffled:

Majka, ceny tych fotelikow mnie powalily! :szok: Zdecydowalas sie na ktorys czy szukasz dalej?

A ja wczoraj wrzucialm do prania wszystkie nowe ciuchy Sary i wyszlo mi, ze mam dla niej samych koszulek letnich, z ktorych wczoraj metki oderwalam, z 15 sztuk! Do tego dochodza jeszcze te, ktore juz nosila :szok: A ja myslalam, ze na lato bede musiala jej jakies kupic :-p;-):-)

fajny nawet ten fotelik dominique ;)

powiem Wam my juz kawalek czasu temu kupilismy inny :) rozklada sie jak mala kanapa :d i uwazam ze to strzal trafiony w 10! jest bardzo wygodna ta kanapka i mala szaleje z nia jak nie wiem rozklada ja przesuwa w rozne miejsca spi bawi sie szaleje :D
a oto nasza kanapka :) (no nasza ma troche inny nadruk )

Disney Princess Flip Open Sofa - Wal-Mart

reklama
Narazie zaczęłam licytować taki :
MEBLE DLA DZIECI - FOTEL - FOTELIK okazja od 1 zł (322120959) - Aukcje internetowe Allegro

Zobaczę do jakiej ceny dojdzie, Co do fotela Dominiqe to bardzo mi się podoba ale dla mojej Oliwki musi być coś stabilnego a boję się że na tym fotelu co 5 minut by lądowała na głowie :(

Majka, on jest stabilny, bo wypelniony kulkami styropianowymi, ktore jak dziecko siedzi, lezy czy nawet stoi, to sie odpowiednio ukladaja i stabilizuja cala "konstrukcje". Wbrew pozorom jego struktura nie jest "plywajaca". Wg mnie jest bardzo bezpieczny i nawet pszczola ze swoja sklonnoscia do roznych akcji ekwilibrystycznych jeszcze sie z tego fotela nie spierniczyla:tak: Mysle, ze bardziej wywrotne sa wlasnie takie fotele a'la dorosle.

Do góry