reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
świetny ten płaszczyk, a jak Hanka ładnie wygląda:-) no i może do jesieni posłuży jak większy;-)

Ale z Hani sliczny czerwony kapturek :-D:-D:-D Cudnie wyglada, a plaszczyk bardzo ladny :tak:

A ja przezylam szok, bo dziwilam sie czemu Sara jak ubieram jej niektore buty to robi skrzywiona mine i mowi "uuuu" - myslalam, ze symuluje, a tu sie okazuje, ze w przeciagu miesiaca rozmiar butow zmienil sie jej z 21.5-22 na 23! :szok::-p Dobrze, ze 1 Bartki mam wieksze na wiosne, to samo papcie i butki z Reserved, bo musialabym zmieniac wszystkie :-p

jaaga- ślicznie hani w tym płaszczyku:tak::tak: cudny czerwony kapturek:-D

sandra- wow... to dobrze, że butki na wiosnę masz większe...bo faktycznie nieciekawie byłoby je teraz wymieniać...

Hania- słodziacha:-)

a ja to sie zastanawiam nad butami bo cos w kozaczki chyba ledwo sie wciskamy:baffled: kozaczki sa 23 a ogladałam 24 trzewiki to sa jak kajaki:szok: no ale chyba 24 musze kupic i do tego jakieś pantofelki by sie przydały..no i płaszczyk(chyba ten co Bedyta tylko beżowy) oj troche kaski pójdzie:no:
w ogóle to chyba zaczyna sie wiosna pełną gebą ze przejsciowe ciuchy to beda potrzebne na góra 2 miesiace:baffled:

mada masz rację, dlatego ja wszystkie ciuch na wiosnę za duże kupuję, to samo z Wojtkiem, jest szansa że na jesień jeszcze założą:-p
a butki to ja co jakiś czas przymierzam, chociażby przykładając stopę do podeszwy, nowe dopiero w planach, ale już oglądałam w CCC i Daichmanie, będzie z czego wybrać ;-)

Ja tez Sarze na wyrost kupuje ciuszki. Np. nakupilam jej juz troche koszulek na lato w rozm. 2-3 lata i 92cm - mysle, ze beda dobre :tak:
Co do bucikow to pewnie tez kupimy cos albo w Deichmannie albo w CCC albo w Reserved - musze malej kupic jakies adidaski, sandalki i jakies buciki do sukienek (cos takiego jak Domiska kupila). Reszte butow ma.

reklama
My tez musimy zakupic jakies trzewiczki na wiosne albo 23 albo 24 rozmiar a co do ciuchow to ostanio robilam przegląd i na lato ma taki zapas łachow ze niewiem czy we wsyztskim zdązy wyjsc np samych bluzeczek ma 20 spodni z 10 par sukienek chyba tez z 10 tak mi sie jakos uskładalo niektore to jescze kupilam bedąc w ciazy hehe

Do góry