reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

a ja odkąd dowiedziałam się, że drugi będzie synek, staram się kupować julce ubranka (oczywiście to co się da) w neutralnych kolorach - zieleń, czerwień, niebieski, szary, żeby i michaś mógł je założyć:-)

reklama
a ja odkąd dowiedziałam się, że drugi będzie synek, staram się kupować julce ubranka (oczywiście to co się da) w neutralnych kolorach - zieleń, czerwień, niebieski, szary, żeby i michaś mógł je założyć:-)
I bardzo pomyslowo Ewus :tak::-):tak:Trzeba myslec przyszlosciowo :-):-):-)

Bedytka, przydalby sie taki mily stryszek :tak:;-):-)

Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :tak::-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-):-D:-D:-D
Oprocz rozu lubie mala w zieleniach, blekitach, bieli i tak jak Domiska - w odcieniach moro :tak::-)

Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :tak::-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-):-D:-D:-D

u mnie nawet w różu julcie z chłopcem mylą:-p juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać:tak: wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka:-D

juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać:tak: wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka:-D
Ewus, nam i w sukience zdarzalo sie latem, ze ktos powiedzial: "Jaki ladny chlopczyk" :baffled::baffled::-p:-p

A ja ostatnio kupiłam Ali super kapcie-skarpetki firmy Bical. Są świetne, mała wogóle ich nie ściąga i nie ślizga się w nich:tak::-) Tak wyglądają

reklama
Hej dziewczyny, mebluję troszkę pokoik dla Oliwki i znalazłam super fotele na allegro, ale również bardzo drogie. Chciałabym się Was zapytać czy któraś z Was ma może takie fotele bo konkretnie interesuje mnie to że jak zdecyduję się wywalić tyle kasy to chciałabym aby mi posłużyły przynajmnie do 5 roczku Oliwki.
FIORENTINO FOTEL ----------- KWIATEK (319598779) - Aukcje internetowe Allegro - ten mi się najbardziej podoba
FIORENTINO--------FOTEL MAŁA RĘKA (319598777) - Aukcje internetowe Allegro ten na drugim miejscu

a jeżeli się okażą niepraktyczne to chyba się zdecyduję na takie : ! FOTELIK DLA DZIECI typu "MISIA" ! (318439374) - Aukcje internetowe Allegro

Prosze o rady.

Do góry