reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

a ja odkąd dowiedziałam się, że drugi będzie synek, staram się kupować julce ubranka (oczywiście to co się da) w neutralnych kolorach - zieleń, czerwień, niebieski, szary, żeby i michaś mógł je założyć:-)

reklama
a ja odkąd dowiedziałam się, że drugi będzie synek, staram się kupować julce ubranka (oczywiście to co się da) w neutralnych kolorach - zieleń, czerwień, niebieski, szary, żeby i michaś mógł je założyć:-)
I bardzo pomyslowo Ewus :tak::-):tak:Trzeba myslec przyszlosciowo :-):-):-)

Bedytka, przydalby sie taki mily stryszek :tak:;-):-)

Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :tak::-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-):-D:-D:-D
Oprocz rozu lubie mala w zieleniach, blekitach, bieli i tak jak Domiska - w odcieniach moro :tak::-)

Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :tak::-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-):-D:-D:-D

u mnie nawet w różu julcie z chłopcem mylą:-p juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać:tak: wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka:-D

juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać:tak: wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka:-D
Ewus, nam i w sukience zdarzalo sie latem, ze ktos powiedzial: "Jaki ladny chlopczyk" :baffled::baffled::-p:-p

A ja ostatnio kupiłam Ali super kapcie-skarpetki firmy Bical. Są świetne, mała wogóle ich nie ściąga i nie ślizga się w nich:tak::-) Tak wyglądają

reklama
Hej dziewczyny, mebluję troszkę pokoik dla Oliwki i znalazłam super fotele na allegro, ale również bardzo drogie. Chciałabym się Was zapytać czy któraś z Was ma może takie fotele bo konkretnie interesuje mnie to że jak zdecyduję się wywalić tyle kasy to chciałabym aby mi posłużyły przynajmnie do 5 roczku Oliwki.
FIORENTINO FOTEL ----------- KWIATEK (319598779) - Aukcje internetowe Allegro - ten mi się najbardziej podoba
FIORENTINO--------FOTEL MAŁA RĘKA (319598777) - Aukcje internetowe Allegro ten na drugim miejscu

a jeżeli się okażą niepraktyczne to chyba się zdecyduję na takie : ! FOTELIK DLA DZIECI typu "MISIA" ! (318439374) - Aukcje internetowe Allegro

Prosze o rady.

Do góry