reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
I bardzo pomyslowo Ewus :-)Trzeba myslec przyszlosciowo :-):-):-)a ja odkąd dowiedziałam się, że drugi będzie synek, staram się kupować julce ubranka (oczywiście to co się da) w neutralnych kolorach - zieleń, czerwień, niebieski, szary, żeby i michaś mógł je założyć:-)
Bedytka, przydalby sie taki mily stryszek ;-):-)
Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-)
Oprocz rozu lubie mala w zieleniach, blekitach, bieli i tak jak Domiska - w odcieniach moro :-)
Co do rozu to tez nie lubie tego koloru, ale Sara fajnie w nim wyglada :-) wiec duzo ciuszkow ma w tym kolorze. No a poza tym tak jak u Bedytki - duzo ludzi mysli, ze to chlopczyk, wiec chociaz troche musze ja upodabniac do dziewczynki ;-)
u mnie nawet w różu julcie z chłopcem mylą juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka
sandra1982
Ewus, nam i w sukience zdarzalo sie latem, ze ktos powiedzial: "Jaki ladny chlopczyk"juz sie nie moge doczekać, kiedy zrobi się na tyle ciepło, żeby ja w sukienusie ubierać wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co do płci mojego dziecka
sandra1982
Ewus, nam i w sukience zdarzalo sie latem, ze ktos powiedzial: "Jaki ladny chlopczyk"
no co ty sandra
agamonika- śliczne kapciuszki kupiłaś na allegro??
Dzięki :-) kupiłam w Markach w sklepie "Świat dziecka" bardzo lubie ten sklep jest super zaopatrzonyagamonika- śliczne kapciuszki kupiłaś na allegro??
sandra1982
No serio Nie rozumiem niektorych ludzino co ty sandra
A te kapciuszki, ktore ma AgaMonika widzialam kiedys na allegro
reklama
M
Majka01
Gość
Hej dziewczyny, mebluję troszkę pokoik dla Oliwki i znalazłam super fotele na allegro, ale również bardzo drogie. Chciałabym się Was zapytać czy któraś z Was ma może takie fotele bo konkretnie interesuje mnie to że jak zdecyduję się wywalić tyle kasy to chciałabym aby mi posłużyły przynajmnie do 5 roczku Oliwki.
FIORENTINO FOTEL ----------- KWIATEK (319598779) - Aukcje internetowe Allegro - ten mi się najbardziej podoba
FIORENTINO--------FOTEL MAŁA RĘKA (319598777) - Aukcje internetowe Allegro ten na drugim miejscu
a jeżeli się okażą niepraktyczne to chyba się zdecyduję na takie : ! FOTELIK DLA DZIECI typu "MISIA" ! (318439374) - Aukcje internetowe Allegro
Prosze o rady.
FIORENTINO FOTEL ----------- KWIATEK (319598779) - Aukcje internetowe Allegro - ten mi się najbardziej podoba
FIORENTINO--------FOTEL MAŁA RĘKA (319598777) - Aukcje internetowe Allegro ten na drugim miejscu
a jeżeli się okażą niepraktyczne to chyba się zdecyduję na takie : ! FOTELIK DLA DZIECI typu "MISIA" ! (318439374) - Aukcje internetowe Allegro
Prosze o rady.
Podziel się: