reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

mada, boska jest ta kiecunia...

ja swoją małą księżniczke zaopatrzyłam juz w kilka kiecek... teściowa z reszta też... kobieta ma niesamowity gust i gest:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

a co do prezentów... kurcze nie mam pomysłów, ale ten rowerek wklejony przez sandre, bardzo mi sie spodobał!!!

Pozazdroscic tesciowej :-D

A taki bardzo podobny rowerek widzialam "na zywo" - super jest. Moj tatus zdeklarowal sie, ze kupi takie Sarce na Dzien Dziecka :-)

reklama
W ogole moj tata bardzo lubi kupowac tego typu sprzeciory :-)
Zaopatrzyl juz wnuczke w piaskownice i basenik :-) Teraz chce jej kupic wlasnie taki rowerek i hustawke ogrodowa :-)

taki rowerek kupuje babcia K. (jeżeli się jeszcze nie rozmysliła) a na kłada to chyba za wcześnie no i cena drastyczna , nie mam odwagi komukolwiek zaproponowac takiego prezentu:eek:
Leyna taki jeździk-pchacz to na roczek rzeczywiście może być za póxno ja zrezygnowałm bedzie miała tylko rowerek a jeździk to juz za 50 zł nawet kupić można:tak:

WIELKI WODNY PLAC ZABAW - FONTANNA I ZJEŻDŻALNIA (190865480) - Aukcje internetowe Allegro

a taki basenik kupi moja siostra, bedzie niestety dostepny dla małej tylko jak do dziadków pojedzie ale mysle że jak będzie ciepło to u nich będziemy siedziec cały czas bo K. do pracy od nich ma nie dużo dalej niż z domu:tak:

Super ten wodny plac zabaw :-D Ogladalam podobne w Makro, ale byly drozsze i duzo mniejsze. Narazie Sarak ma taki maly dmuchany basenik balkonowy, ale w taki na pewno tez ja zaopatrzymy, bo uwielbia sie pluskac.
W ogole to musze skubanca w wannie trzymac, bo sie podnosi i boje sie, zeby sie gdzies nie huknela. Dobrze, ze zebow jeszcze nie ma, bo by pewnie sobie wybila :-D ;-)

Co do quada to rzeczywiscie za wczesnie, ale wkleilam bo sama bym takie cudko chciala :-D :-D :-D

około roczku to myślę, że mały rowerek będzie bardziej przydatny niż ten nasz jeździk, ale jest tez rowerek z tej firmy i tańszy od naszego, więc Leyna poszukaj:-D
mada już widzę Ami w tej słodkiej sukience:tak:

Kiedys rozmawialyscie o rajstopkach z ABSami - tu sa:
80-86 https://ssl.allegro.pl/item193721896_yorker_super_rajstopy_z_abs_wysoka_jakosc_80_86.html
inne rozmiary pewno tez sa, ja patrzylam akurat na ten co mnie interesuje.

reklama
Do góry