reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

chyba coś jest w tym podwijaniu palców, Alka jak na bosaka to troszkę podwija palce, ale jak w skarpetkach to już nie, czyżby z zimna??
Leyna wyczytałam, że luz w bucikach powinien być pomiędzy 12 a 6mm, na stronie z "bartka" też tak piszą, a jak Wojtek był mały to nawet babki w sklepach mi mówiły że 1cm luzu musi być:tak: więc chociaż tyle się nie zmieniło przez te 10 lat;-)

reklama
Leyna super ze skubnełas link od lipcówek;-)

może jestem skretyniala ale zapytam- wkładka nie może byc profilowana tak?? ma być całkiem płasko jak na podłodze tak??

hi hi hi na prawdę dobre, tak zamieszali;-) ja zrozumiałam, że ma być płasko w bucie jak na stole, pooglądałam Ali butki i takie są:-D

Witam my musimy w tym tyg kupic małej nowy fotelik. taki do 36 kg moze jakies polecicie???:tak:

watek dzidziunie jak lalunie wiec mam pytanko:
nie wiecie kiedy można przekłuć uszka??
ja na poczatku wogóle nie chciałam a teraz coraz bardziej jestem skłonna do tego kroku ale nie wiem czy to aby nie za wcześnie:confused: no i jakie kolczyki:confused:

może w końcu jak małej nie ubiore na różowo to ludzie nie będą pytali czy synek czy córcia:dry:

reklama
Mada, wiem ze uszka przekluwaja juz kilkumiesiecznym szkrabom, ale mnie sie osobiscie wydaje, ze to za wczesnie - nie wytlumaczysz takiemu maluszkowi, zeby sie nie ciagnal za ucho, ze nie daj boze jakby sie kolczyk odpial, zeby nie wzial do buzki itd. Ja przebije Sarze uszy jak bedzie miala z 3-4 latka. Ladnie wygladaja takie male dziewczynki z kolczykami, ale jakos Sary i tego jej lysego lebka nie widze w parze z kolczykami :laugh2::-D:laugh2:

Do góry