reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

u mnie łóżeczko stoi od dłuższego już czasu, ale dopiero wczoraj je "ubrałam", żeby Sz nie musiał się męczyć. żeby się nie kurzyło przykryłam prześcieradłem. wszystko już mam oprócz fotelika samochodowego, który ostatecznie ma być ponoć w piątek. jestem gotowa. ale mój mały książę jeszcze nie.

reklama
;D ;D a mi znowu odwaliło...siedzę za dużo na kompie i wydaje kasę któej nie mam!mama powiedziała kiedy ty ją w to wszystko ubierzesz??? :p
no ale popatrzcie same...ten komplecik uroczy i tylko parę złoty mnie kosztował...
pikneeh2.jpg

ten trochę mniej śliczny ale na zimę...większy rozmiar będzie jak trzeba pod kombinezon,lub kocyk w wózeczku..i też tylko parę groszy.. :p
piknegm4.jpg

a i mało tego dalej licytuje inne pierdoły ..zróbcie mi coś.....po co mi to wszystko!?!

mmmmjt6.jpg

mmkb1.jpg

Oj Frutisek , szaleństwo cie ogarneło ;D ale takie nasze prawo i nie ma co sie przejmować ;D
łóżeczko złożone ;D , mam nadzieje że do jutra wywietrzeje bo juz chce pościel założyć ::)

Dzieki, dzieki ;D
Kupilismy posciel w neutralnych kolorach, bo wszelkie roze (podobnie jak blekity) niestety odpadaly ze wzgledu na sciany ;) i ciemnolososiowy rozek :) :) :)

reklama
Do góry