reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
I jeszcze jedno:) Już ostatnie. Jak sprzątnę troszkę w pokoju to zrobię jeszcze zdjęcia łózeczka i tez podeślę :)

... i jeszcze jeden z komplecików mojej córci :)
mojedzidzi011wc6.jpg

Fajniusi Ewa :) Fajne ciuszki ma twoja mróweczka. Ogólnie bardzo lubię kolor zielony :) I buciki takie maleńkie fajne :)

A ja dziś się rozszalałam. Jak się chwalić to na całego. Wklejam jeszcze fotelik mojej Oliwki i nosidełko :)

fajne ciuszki :) skarpeteczki są najbardziej wzruszające, bo takie maciupkie :) a potem z takiej malutkiej stópki wyrasta takie 46 jak mojego Sz ;D

ja też mam trochę ciuszków używanych, ale to przeważnie większe rozmiary. teściowa dostała od koleżanek z pracy. tylko troszkę bodziaków na rozmiar 56 kupiłam nowych. dzieci tak szybko wyrastają z ciuszków, że nie zdążą zniszczyć.

Leyna pisze:
ja też mam trochę ciuszków używanych, ale to przeważnie większe rozmiary. teściowa dostała od koleżanek z pracy. tylko troszkę bodziaków na rozmiar 56 kupiłam nowych. dzieci tak szybko wyrastają z ciuszków, że nie zdążą zniszczyć.
dobrze jest tak dostac po kimś kilka ciuszków, przynajmniej na początku kiedy to młlodych rodziców czeka najwięcej wydatków ;)
a ubranka mojej Julci oglądam codziennie, układam, przekładam itp... nie potrafie przejść obojetnie obok szafeczki z jej ciuszkami, tak uwielbiam na nie patrze... pewnie tez tak macie, hehehe.... z resztą wszystkie maleńkie ciuszki sa śliczniutkie :)

reklama
Ewa, Majka, ciuszki slodziutkie :)
Ja tez non stop ogladam te cudenka, ukladam, rozkladam, znowu ukladam ;) Wozkiem pojezdze po pokoju, fotelik testuje ;) Wariatka ze mnie :) ale juz normalnie doczekac sie nie moge. Zreszta chyba jak kazda z nas :)

Do góry