reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

butki śliczne upatrzyłyście ale dł. wkładek mnie zabiła:szok::-D
kurde Ami ma stopę 16,5 i nie wiem jakie sandałki jej kupic , tez na allegro upatrzyłam tylko sie zastanawiam czy wkładka 17,5 starczy do końca sezonu:-p:baffled:i czy teraz nie bedzie wygladac jak wariat(choc w tych sportowych sandałkach chyba nie bedzie sie tak to rzucac w oczy)

reklama
no wlasnie wy kupujecie takie butki sporo na wyrost?

mnie sie zdarzylo raz przez przypadek takie o rozmiar wieksze buty kupic malej, strasznie sie jej spodobaly i nakladala je a wydaje mi sie ze wygaldala jak clown i dodatkowo wydaje mi sie ze niezdrowo dla stopki.. ale doradzcie jak wy robicie?

no wlasnie wy kupujecie takie butki sporo na wyrost?

mnie sie zdarzylo raz przez przypadek takie o rozmiar wieksze buty kupic malej, strasznie sie jej spodobaly i nakladala je a wydaje mi sie ze wygaldala jak clown i dodatkowo wydaje mi sie ze niezdrowo dla stopki.. ale doradzcie jak wy robicie?
minimum 1cm luzu:tak:
Domiska a dlaczego Ty nam zakupów nie robisz???:szok::-D:-D:-D

Ewus, tez mam podobne sandalki z Adidasa dla malej :tak:
Mysle, ze sa warte swojej ceny i spokojnie starcza nam na cale lato :tak::-)
No i rzeczywiscie pranie w pralce im nic a nic nie szkodzi ;-)

No i zamowilam Sarze te Reeboki kolorowe :tak: Powinny dzisiaj albo w poniedzialek dojsc :tak::-)

Mada, jezeli sugerowalas sie dlugoscia wkladki na gorze aukcji tych Reebokow to tam blad jest :-p Napisalam specjalnie do faceta, zeby mi doradzil rozmiar, bo Sara ma rowne 16cm stope i kazal mi wziac ten rozmiar 26, bo tam dlugosc calkowita wkladki wynosi 17,5cm, a dlugosc jakas tam 16,8, wiec bedzie miec troche luzu, ale na pewno na jesien jeszcze starcza :tak:

Domiska, oj zazdroszcze Wam tych cen firmowych rzeczy :tak: Pamietam, ze do Stanow lecialam z jedna walizka, a wracalam z 3 :-p i musialam doplacac do bagazu ;-):-p

szkoda tylko, że te firmóweczki nie rosną z naszymi dziećmi:-p:-D

dlatego ja nie szaleje i nie kupuje bluz za dwie stówy, przeciez 5-10-15 lul c&a tez fajne ciuchy mają, z butami to przeważnie ccc ale na letnie zrobiłam odstępstwo i wsio załatwiłam na allegro:-p
mam tylko nadzieje ze z rozmiarówka bedzie ok bo jeszce nie przyszły

SUPER SANDAŁKI W EKSTRA KOLORACH (2681) R.28 (651159338) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KOLOROWE SANDAŁKI DLA DZIEWCZYNKI(2686)R.27 (651208508) - Aukcje internetowe Allegro
elefant_shop SANDAŁY z KAMYCZKAMI SKÓRA 287_r.28 (648533149) - Aukcje internetowe Allegro

a co myslicie o japonkach , fajne widziałam ale boje sie że Ami w biegu je pogubi:eek:

mada sliczne te butki z dwoch pierwszych linkow - bardzoooo mi sie podobaja ;D

co do japonek to nie wiem czy pamietacie, mala moja miala w zeszlym roku i nigdy ich nie gubila - malo to sa to jej ulubione buty! nawet do tej pory hihi tyle ze za male :D
ja planuje znowu kupic jej takie jakies na te lato bo wiem ze je uwielbia:D

Mada, zaszalalas z sandalkami dla Ami widze :-):tak: Sliczne wszystkie 3 :tak:No i cena atrakcyjna :tak:

Sara ma jedne japonki, ale maja dodatkowo gumke na piete, wiec trzymaja sie nogi bardzo fajnie :tak: ale to taki model raczej plazowy albo do gonienia po ogrodzie :tak::-)

Przyszly Reeboki dla Sary - rewelacyjne sa i ma jakies 1.5cm luzu, wiec na pewno do konca jesieni jej posluza :tak::-)

reklama
Szukalam wczoraj dla Sary kaloszkow i peleryny i ani w H&M, ani w C&A, ani w Bartku ani w CCC ani w ogole w zadnym sklepie nie bylo!:no::wściekła/y:
Jedynie parasol z Hello Kitty znalazlysmy :tak:
Chyba allegro mnie czeka ;-):-)

Do góry