reklama
a ja to nie wiem czy jechac do 5-10-15 bo juz miejca w szafie brak, pewnie dlatego ze nakupione kiecek od cholery a tu ani widu ani słychu słońca
no chyba że jakie rybaczki bym znalazła
Bedyta- kreacja dla Aluty już jest!!czemu się nie chwalisz??
no chyba że jakie rybaczki bym znalazła
Bedyta- kreacja dla Aluty już jest!!czemu się nie chwalisz??
to fajne zakupy;-)no i kurna nie kupiłam rybaczek
ale w C&A też fajne wyprzedaże - po 9 i 14 zł fajne bluzeczkiwiec kupiłam 5
ostatnio dokupiłam Alucie klapki, bo się upominała a w papciach nie chce chodzić i daje radę
też Ami kupiłam klapki i też śmiga choć w zasadzie tylko na basenie ale jedne sandały możemy "przerobic " na klapeczki też
a sandałki do sukienki musiałam zwrócic bo przy pierwszym zakładaniu rozwaliło sie zapięcie...wiec juz szans na kupno jej rozmiaru w sklepie nie było ...obszukałam wszedzie, znowu znalazłam na allegro i tym razem wszystko gra
a sandałki do sukienki musiałam zwrócic bo przy pierwszym zakładaniu rozwaliło sie zapięcie...wiec juz szans na kupno jej rozmiaru w sklepie nie było ...obszukałam wszedzie, znowu znalazłam na allegro i tym razem wszystko gra
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no u nas tez klapki kroluja ale jak wiecie kupilam pierwsze klapki japonki malej w zeszlym roku i je uwielbiala wiec trzeba bylo kupic w tym tez
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
O, widze, ze zakupy w pelni :-)
Ja Sarze wylicytowalam ostatnio na allegro za 12 zl rewelacyjna ortalionowa kurtke czarna z krotkim rekawem bufkami z Next :-)
Tak to narazie sie wstrzymuje z zakupami dla niej, bo miejsca juz brak
A dla siebie poluje na cudowne buty na platformie i slupku z firmy Bronx, ale cholerniki drogie, prawie 300zl, w Bielsku "na zywo" widzialam i wychodza jakies 30zl drozej niz na allegro. Kurde, chyba sobie ich nie odmowie po najblizszej wyplacie
Ja Sarze wylicytowalam ostatnio na allegro za 12 zl rewelacyjna ortalionowa kurtke czarna z krotkim rekawem bufkami z Next :-)
Tak to narazie sie wstrzymuje z zakupami dla niej, bo miejsca juz brak
A dla siebie poluje na cudowne buty na platformie i slupku z firmy Bronx, ale cholerniki drogie, prawie 300zl, w Bielsku "na zywo" widzialam i wychodza jakies 30zl drozej niz na allegro. Kurde, chyba sobie ich nie odmowie po najblizszej wyplacie
ale nie ,a to jak wyprzedaże w H&M:-):-)
wszystko (prawie wszystko znaczy się) po 10 zł więc obkupiłam dziewczynki i na przyszły sezon:-)
w nexcie tez zaszaleli i w końcu można było pokupować ciuchy w przyziemnych cenach.
sandra- jak szaleć to szaleć
wszystko (prawie wszystko znaczy się) po 10 zł więc obkupiłam dziewczynki i na przyszły sezon:-)
w nexcie tez zaszaleli i w końcu można było pokupować ciuchy w przyziemnych cenach.
sandra- jak szaleć to szaleć
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
O, to chyba odwiedze H&M niebawem, zwlaszcza, ze narzeczona mojego kuzyna tam pracuje, wiec jak cos chcemy to odkladamy na nasze nazwisko (jak jej nie ma w pracy), a ona to na siebie z duza znizka wykupuje
A to moje butki, ktore zaraz po wyplacie znajda sie w mojej szafie
Sandałki Bronx Fancy 83465 corda - Damskie Sandały Bronx - butyk.pl
A to moje butki, ktore zaraz po wyplacie znajda sie w mojej szafie
Sandałki Bronx Fancy 83465 corda - Damskie Sandały Bronx - butyk.pl
Podziel się: