reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

a propos 5-10-15 to mają fajowe wyprzedaże teraz :tak: Wczoraj kupiłam Natkowi kilka t-shirtów i fajną, elegancką koszulę w kratę z krótkim rękawem :) Będzie jak znalazł na urodzinki za miesiąc :tak:

reklama
oj to jedziemy do 5.10.15, ale dopiero po wypłaci czyli we wtorek, potrzebuję sukienkę dla Aluty na wesele:-D

a ja to nie wiem czy jechac do 5-10-15 bo juz miejca w szafie brak, pewnie dlatego ze nakupione kiecek od cholery a tu ani widu ani słychu słońca:baffled:
no chyba że jakie rybaczki bym znalazła:-p
Bedyta- kreacja dla Aluty już jest!!czemu się nie chwalisz??

też Ami kupiłam klapki i też śmiga choć w zasadzie tylko na basenie ale jedne sandały możemy "przerobic " na klapeczki też:tak:
a sandałki do sukienki musiałam zwrócic bo przy pierwszym zakładaniu rozwaliło sie zapięcie...wiec juz szans na kupno jej rozmiaru w sklepie nie było ...obszukałam wszedzie, znowu znalazłam na allegro i tym razem wszystko gra:tak:

O, widze, ze zakupy w pelni :-):tak:

Ja Sarze wylicytowalam ostatnio na allegro za 12 zl rewelacyjna ortalionowa kurtke czarna z krotkim rekawem bufkami z Next :tak::-)

Tak to narazie sie wstrzymuje z zakupami dla niej, bo miejsca juz brak :baffled:

A dla siebie poluje na cudowne buty na platformie i slupku z firmy Bronx, ale cholerniki drogie, prawie 300zl, w Bielsku "na zywo" widzialam i wychodza jakies 30zl drozej niz na allegro. Kurde, chyba sobie ich nie odmowie po najblizszej wyplacie :laugh2::-p

ale nie ,a to jak wyprzedaże w H&M:-):-)

wszystko (prawie wszystko znaczy się) po 10 zł więc obkupiłam dziewczynki i na przyszły sezon:-)
w nexcie tez zaszaleli i w końcu można było pokupować ciuchy w przyziemnych cenach.

sandra- jak szaleć to szaleć:-D

reklama
Do góry