reklama
a tak porównując... ewuś kupujesz dla siebie ciuchy na 176cm??... no to masz odpowiedździewczyny, śliczne te ubranka i dodatki! tylko jak patrze na kupowane przez was rozmiary- wymiękam my na etapie 92
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dokladnie, dokladniea tak porównując... ewuś kupujesz dla siebie ciuchy na 176cm??... no to masz odpowiedź
Nam zostaly tylko adidasy do kupienia, bo w sandalki juz sie zaopatrzylysmy Kupilam Sarze swietne, leciutkie sandalki na rzepy Adidasa Sama sobie wybrala:-) Przymierzylam jej chyba z 15 par roznych, ale wszystkie byly wg Sary "małe, ciaśne, bzidkie, duzie, cieśkie" itd.
I nawet sama sie zalapalam na fajne japonki z satynowymi paskami za 39zl :-)
mikusia84r
Entuzjast(k)a
witajcie sierpnióweczki! Dawno z Wami nie pisalam, ale obiecuję poprawić się!;-)
Moja Mila juz na lato powiedzmy okupiona. Troszkę bluzeczek kupiłam na wyprzedaży w tamtym roku większych, więc teraz będą akurat. No i trochę teraz. W tym miesiącu trochę zaszalałam kupiłam jej ze 3 pary spodni, 2 pary adidasów, w tym jedne nike na wyjście, lakierki niebieskie i sandałki też a i jeszcze kupiłyśmy letnią kurteczkę, 2 bluzy, czapeczkę, opaskę a i dzisiaj Mila dostała do babci kapelusik, więc mamy ju z w sumie wszystko. Spodenek duzo dobrych z tamtego roku, bo kupywalam dłuższe, a i chce by wynosiła te sukienki i spodnice, więc z tych trzeczy nie kupuje juz nic.
Kurcze trochę duzo jak na jedene miesiąc, ale co tam! Ja lubie kupować cicuchy, chociaż obiecalam sobie, że nie będe esię rozkupywać, bo ona migiem wyrasta.
Arozmiar moja córka nosi 104-110, czasem cos jeszcze 98, ale to rzadko. Mamy tylko ten problem, że wszytko w pasie za szerokie
Moja Mila juz na lato powiedzmy okupiona. Troszkę bluzeczek kupiłam na wyprzedaży w tamtym roku większych, więc teraz będą akurat. No i trochę teraz. W tym miesiącu trochę zaszalałam kupiłam jej ze 3 pary spodni, 2 pary adidasów, w tym jedne nike na wyjście, lakierki niebieskie i sandałki też a i jeszcze kupiłyśmy letnią kurteczkę, 2 bluzy, czapeczkę, opaskę a i dzisiaj Mila dostała do babci kapelusik, więc mamy ju z w sumie wszystko. Spodenek duzo dobrych z tamtego roku, bo kupywalam dłuższe, a i chce by wynosiła te sukienki i spodnice, więc z tych trzeczy nie kupuje juz nic.
Kurcze trochę duzo jak na jedene miesiąc, ale co tam! Ja lubie kupować cicuchy, chociaż obiecalam sobie, że nie będe esię rozkupywać, bo ona migiem wyrasta.
Arozmiar moja córka nosi 104-110, czasem cos jeszcze 98, ale to rzadko. Mamy tylko ten problem, że wszytko w pasie za szerokie
wybaczonewitajcie sierpnióweczki! Dawno z Wami nie pisalam, ale obiecuję poprawić się!;-)
ale zakupy super jeszcze zdjęcia pięknych strojów poprosimy
Aluta jeszcze sandałków potrzebuje, reszta jest nawet w nadmiarze, we czwartek dokupiłam jej jeszcze podkoszulki (real: 2 szt. za 9,90zł) na podwórko...
a sandałki to w okolicach dnia dziecka dostanie
sandra1982
Mikusia, welcome back :-):-)
No i zrob zdjecia jakies Twojej slicznotki w nowych ciuszkach :-)
No i zrob zdjecia jakies Twojej slicznotki w nowych ciuszkach :-)
a ja znowu zaatakowałam allegro bo K. wojował że młoda wogóle kiecek nie ma a ja wciąż jej gacie kupuje
a oto zakupy za jednym zamachem
piękny zestaw dla dziewczynki 5 lat - PHOTO (630940189) - Aukcje internetowe Allegro
duzy zestaw firmówek dla dziewczynki 4/5 lat (630866754) - Aukcje internetowe Allegro
a oto zakupy za jednym zamachem
piękny zestaw dla dziewczynki 5 lat - PHOTO (630940189) - Aukcje internetowe Allegro
duzy zestaw firmówek dla dziewczynki 4/5 lat (630866754) - Aukcje internetowe Allegro
sandra1982
Mada, sliczne ciuszki i jak tanio udalo Ci sie je wylicytowac :-) Ami bedzie wygladac cudnie
reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
MADA zakupki super, ja to też buszuje na allegro. M się ze mnie śmieje, że da mi conajmniej roczny zakaz na kupowanie ciuchów dla Mili, bo naprawde szafa ledwo się domyka
Fakt mam ich dosyc dużo, na szcęscie Mila troszkę stanęła ze wzrostem i też dużo mam większych, ale jak narazie wstrzymuję się z zakupami, wolę kaskę do skarbonki wrzucić.
Sandra obiecuje wkońcu wkleić foteczkę jakąś
Fakt mam ich dosyc dużo, na szcęscie Mila troszkę stanęła ze wzrostem i też dużo mam większych, ale jak narazie wstrzymuję się z zakupami, wolę kaskę do skarbonki wrzucić.
Sandra obiecuje wkońcu wkleić foteczkę jakąś
Podziel się: