reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
a tak porównując... ewuś kupujesz dla siebie ciuchy na 176cm??... no to masz odpowiedź:-D:-D:-D
:-D:-D:-D Dokladnie, dokladnie :tak::-D:tak:

Nam zostaly tylko adidasy do kupienia, bo w sandalki juz sie zaopatrzylysmy :tak: Kupilam Sarze swietne, leciutkie sandalki na rzepy Adidasa :tak: Sama sobie wybrala:-) Przymierzylam jej chyba z 15 par roznych, ale wszystkie byly wg Sary "małe, ciaśne, bzidkie, duzie, cieśkie" itd. :-p
I nawet sama sie zalapalam na fajne japonki z satynowymi paskami za 39zl :tak::-)

witajcie sierpnióweczki! Dawno z Wami nie pisalam, ale obiecuję poprawić się!:tak:;-):-D
Moja Mila juz na lato powiedzmy okupiona. Troszkę bluzeczek kupiłam na wyprzedaży w tamtym roku większych, więc teraz będą akurat. No i trochę teraz. W tym miesiącu trochę zaszalałam kupiłam jej ze 3 pary spodni, 2 pary adidasów, w tym jedne nike na wyjście, lakierki niebieskie i sandałki też:szok::-D a i jeszcze kupiłyśmy letnią kurteczkę, 2 bluzy, czapeczkę, opaskę a i dzisiaj Mila dostała do babci kapelusik, więc mamy ju z w sumie wszystko:tak:. Spodenek duzo dobrych z tamtego roku, bo kupywalam dłuższe, a i chce by wynosiła te sukienki i spodnice, więc z tych trzeczy nie kupuje juz nic.

Kurcze trochę duzo jak na jedene miesiąc, ale co tam! Ja lubie kupować cicuchy, chociaż obiecalam sobie, że nie będe esię rozkupywać, bo ona migiem wyrasta.:happy:

Arozmiar moja córka nosi 104-110, czasem cos jeszcze 98, ale to rzadko. Mamy tylko ten problem, że wszytko w pasie za szerokie:baffled:

witajcie sierpnióweczki! Dawno z Wami nie pisalam, ale obiecuję poprawić się!:tak:;-):-D
wybaczone:-D:-D:-D
ale zakupy super:tak: jeszcze zdjęcia pięknych strojów poprosimy:-D
Aluta jeszcze sandałków potrzebuje, reszta jest nawet w nadmiarze, we czwartek dokupiłam jej jeszcze podkoszulki (real: 2 szt. za 9,90zł) na podwórko...
a sandałki to w okolicach dnia dziecka dostanie:-p

Mikusia, welcome back :-):tak::-)
No i zrob zdjecia jakies Twojej slicznotki w nowych ciuszkach :tak::-)

mada ja pierdziu aleś zakupy zrobiła!! teraz to już Ami jak modelka zaopatrzona:-D
Aluta się o sandałki Nelli blu wzbogaciła, ja to już bez butów z CCC nie umiem wyjść:)

Ostatnia edycja:
reklama
MADA zakupki super, ja to też buszuje na allegro. M się ze mnie śmieje, że da mi conajmniej roczny zakaz na kupowanie ciuchów dla Mili, bo naprawde szafa ledwo się domyka:szok:
Fakt mam ich dosyc dużo, na szcęscie Mila troszkę stanęła ze wzrostem i też dużo mam większych, ale jak narazie wstrzymuję się z zakupami, wolę kaskę do skarbonki wrzucić.

Sandra obiecuje wkońcu wkleić foteczkę jakąś:happy2:

Do góry