reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
A u mnie też cała szafa na wiosnę i lato przygotowana. Siostra mnie ciągle zaopatruje w ciuszki dla Oliwki. Mieszka w Anglii i jak wraca to zawsze wór ciuchów ze sobą ciągnie, mówi że jak zachodzi do sklepu to sie po prostu powstrzymać nie może.
Porobię zdjęcia to wkleję kilka zdjęć, przywiozła super buciki, sukienusie i spodenki :)

A co do proszku ja tez od dłuższego czasu używałam naszego (Ariel, Vizir) i małej nic nie jest. Używałam również vanish-a w proszku oxy dodawałam miarkę do prania jak na reklamie ale według mnie efektów nie było, więc teraz na plamy tylko vanish w płynie prosto na plamę.

A ja w końcu sie wzięłam w garść i kupiłam fotel dla Oliwki bo już mam dość patrzenia jak ciąga wszędzie za sobą nocnik i na nim przysiada :-D:-D

Kupiłam ten co polecała Dominiqe, fatty, w tym tygodniu dojdzie to wkleję zdjęcia z reakcji Oliwki.

Majka - Oliwka na pewno bedzie zadowolona z fotela:tak::tak::tak::tak:

A do mnie, a raczej do Pszczoly;-) przyszly dzis butki wiosenne, ktore jej zamowilam na stronie BUTY DLA DZIECI, profilaktyczne i ortopedyczne buty dzieci�ce, bucikidla dzieci, firmy Aurelka ( chyba Nocka pisala, ze ortopeda jej polecil m,in, te firme), model 1008 18-30 w kolorze granatowym (na zdjeciu "sklepowym" jest jasniejszy, bo w rzeczywistosci prawie czarny, ale jestem b. zadowolona, bo do wszystkiego butki beda pasowaly). Pszczola zachwycona - najpierw co prawda powiedziala, ze "nie podadają";-):-p, ale jak jej je zalozylam, to zaczela skakac i nie chciala ich zdjac:tak:
O, wstawie dwa zdjecia tych butkow, bo akurat zrobilam:

pict240at6.jpg
pict241lb8.jpg

A jakbyscie tez chcialy kupic buty w tym sklepie internetowym, to polecam najpierw skorzystac z porady sprzedajacych (bardzo mily kontakt i fachowe podejscie do klientow) i oczywiscie dokladnie sprawdzic rozmiarowke, bo np. Pszczola normalnie nosi juz buty w rozm. 22, a te musialam jej zamowic 21 i ma jeszcze ok. 1 cm luzu:tak:

reklama
Dominique, butki super! :tak: My mamy prawie identyczne, z Bartka :tak: Tez ciemnogranatowe i model bardzo podobny, tylko na cienszej troszke podeszwie :tak:

Majka, Oliwka bedzie na pewno zachwycona fotelem :tak::-)

Co do ciuchow to ja Sarze narazie nic a nic nue kupuje, bo nie mam juz miejsca :baffled::-p Ona ma tyle ciuchow, ze polowy ani razu nie ubierze :-p
Chce jej tylko firmowe adidasy kupic, dziadek obiecal, ze w ramach zaleglego prezentu na zajaczka fundnie prawnuczce wypasione sportowe buty ;-):-);-)

Do góry