reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Mada, to zależy jak kolorystycznie będziesz miała urządzony pokój dla dzidziusia i jakie pościelki Ci się podobają :)

myślę, że każda z nas ma ten sam problem z wyborem. ja jestem dodatkowo ograniczona kolorystyką pokoju: mam seledynowe meble, ściany w kolorze ecru. więc pościelki tez raczej w neutralnych kolorach ecru, może delikatny żółty. nic różowego i niebieskiego.

tu są kaczusie:
3cz_n_kaczusiekrem_q8.jpg

3cz_n_capucino_q8.jpg

i jeszcze link do sprzedawcy
http://www.allegro.pl/item102125926__6_cz_oryginalna_posciel_mamo_tato_100_x_135_.html

Dzięki ale to nie te kaczusie one były wieksze i bardziej żółte ::)
a pokoik jest żółto-pomarańczowy

Jeju, oczopląsu można dostać od różnorodności wzorów tych pościelek normalnie. My na razie czekamy z zakupami, aż kasę dostanę z pracy (miałam dostać po 3 maja, a tu do tej pory cisza, a na koncie susza... żenada... ale już nie mam siły się denerwować... :( :(). A wtedy to sobie poszaleję ;)

mada78 pisze:
Oglądam łóżeczka
po co wyjmowane szczebelki?

Wyjmowane szczebelki są po to, żeby dziecko, jak już jest większe, mogło samo wchodzic i wychodzić w łóżeczka. Tak jest bezpieczniej niż jakby miało górą wyłazić.

reklama
Kurcze, tez nie wiem jaka poscielke kupic, ktory wzor, ilu-czesciowa??? Ile kompletow w ogole kupujecie? 2 czy wiecej??

Do góry