reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

a zapomniałam się pochwalić :) wczoraj moja mama powiedziała, że bardzo chętnie zasponsoruje dla Piotrusia łóżeczko z pełnym wyposażeniem (materacyk + pościelka) ja mogę wybrać to, co mi się spodoba (oczywiście w granicach cenowej przyzwoitości) a ona da pieniążki. fajnie jest mieć mamę ;D

reklama
Wszystkie rzeczy dla dzieciaczków są piękne, tylko skąd wziąść na to wszystko kase :)

Ale dobrze, że nie zyjemy w czasach naszych rodziców, wtedy to było - każdy miał to samo, zero wyboru :)

no ja juz też wybrałam i wg wszelkiego prawdopodobieństwa będzie to takie łóżeczko
loz_12.jpg

Bradzo ładne łozeczko Leyna mi by tez takie pasowało bo ja mam meble sosnowe ..to i łozeczko pasowało by sosnowe ale ja nie kupuje tesciu obiecał kupic, ja pewnie tylko wybiore..pozdrawiam

A ja kupiłam łóżeczko Radek VII z Klupsia kolor słomka, czyli taki jak wkleiła Leyna, bez żadnych dodatków, bo szuflada jest mi niepotrzebna, a bieguny, no cóż pewnie nigdy bym ich nie użyła :)

A tak w ogóle to w związku z tym, że dużo rzeczy kupujecie na allegro, to może napiszę coś co się przyda, bo ja na przykład tego nie wiedziałam. W tych łóżeczkach z KLupsia, kolor sosna oznacza surowe drzewo sonowe niemalowane, a kolor słomka to drzewo sosnowe pomalowane lakierem bezbarwnym. Chodzi o to, że sosny chyba nie ma co kupować, bo trzeba ja w tym momencie samemu pomalować, chociaż właśnie dla kogoś może mieć to plus - można samemu dobrać kolor farby :)

No to faktycznie nie widziałam o takim myku to ja chce tez odrazu juz pomalowane..kto by sie tam jeszcze męczył z malowaniem...

A i jeszcze cos ,no tez słyszałam od doswiadczonych juz rodziców , ze ani ta szuflada ani te bieguny sie do niczego nie przydają ot taki bajer...

reklama
Do góry