reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Dzięki dziewczyny....starałam sie;-):-)...Mam nadzieję, że spodenki będą takie śliczne jak na zdjęciu.
Bedyta jak spotkam na allegro takie portki to dam ci cynk;-).....powinny być dobrej jakości bo są z H&M
Teraz będę starała sie wylicytować ten płaszczyk małej ......muszę jeszcze tylko dokładnie sprawdzić wymiary
Zobacz załącznik 63820
A dziś ja sobie kupiłam skórzaną torebkę na wyprzedaży w Vero Moda:-) w kolorze czerwonym
Bedyta jak spotkam na allegro takie portki to dam ci cynk;-).....powinny być dobrej jakości bo są z H&M
Teraz będę starała sie wylicytować ten płaszczyk małej ......muszę jeszcze tylko dokładnie sprawdzić wymiary
Zobacz załącznik 63820
A dziś ja sobie kupiłam skórzaną torebkę na wyprzedaży w Vero Moda:-) w kolorze czerwonym
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzustta, super ten plaszczyk! Wlasnie czego takiego tez mi brakuje dla Sary na wiosne - musze sie rozejrzec na allegro :-)
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Dzustta, piekne ciuszki, taki plaszczyk sama bym sobie sprawila:-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
dzustta trzymam za słowo:-) kurka płaszczyk też zarąbiasty, jak Ty te ciuchy znajdujesz?
A od czasu do czasu wejde na allegro i przeglądam...jak cos wpada mi w oko to daję do "obserwowanych" i czekam na rozwój sytuacji;-);-);-)
Sandra na razie wybór w płaszczykach na allegro jest marny ale myśle, że bliżej wiosny będize tego wiecej
W Reserved sa super przeceny - kupilam Sarze za dokladnie 103zl: kurtke puchowke (ale taka, ze na wiosne tez w niej pochodzi, bo mozna kaptur odpiac), brazowe bojowki, spodnie moro z haftem i 2 pary skarpetek :-)
eee... to super!!!
dzustta- super komplecik
a ja przed chwilkązamówiłam julci śpiworek do spania krainasnu BAWEŁNIANY ŚPIWOREK - ŚPIWORKI 100 cm (291796897) - Aukcje internetowe Allegro
bo ten co mamy robi się juz ciasnawy... nie chciałam specjalnie grubego, bo w mieszkaniu mamy bardzo ciepło... mam nadzieję,ze ten bedzie ok
bo ten co mamy robi się juz ciasnawy... nie chciałam specjalnie grubego, bo w mieszkaniu mamy bardzo ciepło... mam nadzieję,ze ten bedzie ok
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ewa spiworek fajniutki.. Julci na pewno się spodoba
Wama dzieki
Wama dzieki
Podziel się: