reklama
drogawy, ale teściowie fundująewa cudny ten śpiworek, co prawda trochę drogawy, mój kosztował 15 zł, nie jest tak efektowny, no ale zadanie spełnia, tylko że Ty dla drugiej dzidzi też wykorzystasz, więc cena na pół:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewus, sliczny jest ten spiworek A tesciow to naprawde - pozazdroscic :-)
Sara niestety nie zasnelaby jakby miala nogi skrepowane Ona musi miec gole stopy i do tego odkopuje sie w nocy i spi np. z jedna noga na koldrze - ale to ma po mnie, bo ja dokladnie tak samo sypiam :-):-) I nie umialabym spac jakbym miala ubrane np. skarpetki
Sara niestety nie zasnelaby jakby miala nogi skrepowane Ona musi miec gole stopy i do tego odkopuje sie w nocy i spi np. z jedna noga na koldrze - ale to ma po mnie, bo ja dokladnie tak samo sypiam :-):-) I nie umialabym spac jakbym miala ubrane np. skarpetki
Ewa- spiworek wypasiony a teściowa ech...ze swieca takiej szukac
u nas niestety śpiworek sie nie sprawdził , mała tak sie kreci że zaraz sie budziła bo jej przeszkadzał
za to nauczyła sie sama przykrywac jak mówie do łóżka(oczywiscie wieczorem) to idzie , kładzie sie przytula psa i naciaga na siebie kołdre , komicznie to wyglada mnie póxniej tez przykrywa
u nas niestety śpiworek sie nie sprawdził , mała tak sie kreci że zaraz sie budziła bo jej przeszkadzał
za to nauczyła sie sama przykrywac jak mówie do łóżka(oczywiscie wieczorem) to idzie , kładzie sie przytula psa i naciaga na siebie kołdre , komicznie to wyglada mnie póxniej tez przykrywa
sandra1982
U nas dokladnie to samo :-) (no moze z wyjatkiem psa, bo nie posiadamy ) Swietnie to wyglada :-)jak mówie do łóżka(oczywiscie wieczorem) to idzie , kładzie sie przytula psa i naciaga na siebie kołdre , komicznie to wyglada mnie póxniej tez przykrywa
sandra1982
Hahahaha No wlasnie jak kiedys juz pisalas o psie to sie zastanawialam gdzie byl jak bylaysmy u WasSandra- psa żywego też nie mamy pies to maskotka bez którego mała ni rusz do łóżka nie pójdzie
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
ewa - cudny spiworek. sama bym w takim pospala ;-)
Dzustta - fajny plaszczyk, sliczny kolor. Ja bym swoje dziecie z wielka checia w takie cos ubrala, ale obawiam sie ze w przyszlosc by mi tego do konca zycia nie darowal
Moja tesciowa poszalala w swoim ulubionym second hand i naniosla Mateuszkowi tyle fajnych ciuchow, ze uch... Chlopak ma w czym chodzic do 4 roku zycia.... hehe ;-) Najbardziej ciesze sie ze spodenek dresowych, bo wygodne, w ciemnych kolorach, wiec w sam raz na wiosenne tarzanie sie po trawie.
Dzustta - fajny plaszczyk, sliczny kolor. Ja bym swoje dziecie z wielka checia w takie cos ubrala, ale obawiam sie ze w przyszlosc by mi tego do konca zycia nie darowal
Moja tesciowa poszalala w swoim ulubionym second hand i naniosla Mateuszkowi tyle fajnych ciuchow, ze uch... Chlopak ma w czym chodzic do 4 roku zycia.... hehe ;-) Najbardziej ciesze sie ze spodenek dresowych, bo wygodne, w ciemnych kolorach, wiec w sam raz na wiosenne tarzanie sie po trawie.
reklama
no proszę, następna teściowa do skserowania;-)Moja tesciowa poszalala w swoim ulubionym second hand i naniosla Mateuszkowi tyle fajnych ciuchow, ze uch... Chlopak ma w czym chodzic do 4 roku zycia.... hehe ;-) Najbardziej ciesze sie ze spodenek dresowych, bo wygodne, w ciemnych kolorach, wiec w sam raz na wiosenne tarzanie sie po trawie.
Podziel się: