reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Mada, warszawskie C&A to pewnie do naszych nie moga sie rownac - na pewno maja wiekszy wybor i wieksza ilosc z danej rozmiarowki :-p

Ja mam dla Sary super szlafroczek z Mothercare, ale z Irlandii przywieziony. Najchetniej kupilabym jej drugi taki, bo jest cieply i super pochlania wilgoc :tak:Bo my tego szlafroczka uzywamy po kapieli zamiast recznika :-)

reklama
A my wczoraj wstąpiliśmy do Auchena i w Reserved była wyprzedaż. Oczywiście sobie nic nie kupiłam bo nie było czasu mierzyć ale za to Matyli kupiłam : welurową bluzę, spodnie, spódniczkę, bluzeczkę z długim i krótkim rękawem.

No i dziś jedziemy (hurrrrrrrra) do Castoramy w końcu zamawiać drzwi do szafy wnękowej......................oczywiście jedna połówka z lustrem:-p

Dzustta, ja uwielbiam kupowac ciuszki i buty dla Sary w Reserved - maja dobry gatunek i do tego przystepne ceny, a jak sie trafi na wyprzedaz to juz w ogole cacy :-D

Dzustta, ja uwielbiam kupowac ciuszki i buty dla Sary w Reserved - maja dobry gatunek i do tego przystepne ceny, a jak sie trafi na wyprzedaz to juz w ogole cacy :-D

a ja jeszcze nigdy niczego tam nie kupiłam...
zawsze było mi jakoś nie po drodzę... i zawsze julke ubierałam w C&A i H&M, ale może po świętach się tam wybiorę:tak: bo znów dla małej troszke kaski od teściów wpadło:-)

Ja tez kupuje ubranka dla Mateusza w H&M.
Ale mam dwa ciucholandy do ktorych czesto zagladam i zawsze znajde tam super ciuszki. Najczesciej kupuje spodnie od dresu i bluzy. Ale wszystkie sa bardzo dobrych firm H&M, Marks&Spencer, Mothercare itd... wszystkie max 10 zl , w bardzo dobrym stanie.

Ja Maly byl malutki i ubieralam go w pajace, to mze z 10 szt mial kupione , nowe w sklepie, a reszta z ciucholandow.

Dzustta widze ze dobra jestes w allegro, jak cos chcesz to wszystkich poprzebijasz;-):-Da komplecik sliczny.

Dzustta, komplet sliczny! Matyla bedzie w nim cudnie wygladac :tak:

W Reserved sa super przeceny - kupilam Sarze za dokladnie 103zl: kurtke puchowke (ale taka, ze na wiosne tez w niej pochodzi, bo mozna kaptur odpiac), brazowe bojowki, spodnie moro z haftem i 2 pary skarpetek :tak::-)

reklama
dzustta- zajefajne gatki, chyba tez sie wybiore na allegro, tylko pokryjomu bo mam zakaz od k. bo ciuchy malej z szafy sie wywalają:-p

Do góry