reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sliczna Alicja ;-)

My nadal bez kombiezonu. Ten co udalo mi sie wygrac na allegro okazal sie za maly. Wiec szukam dalej ;-/

No i buty mamy do kupienia zimowe.
I rekawiczki.
I szalik.

Boze, a ja o sobie juz nie wspomne. Nadal pusto w szafie. Zrobilam remanent i trzy wielkie wory ciuchow oddalam biednym. Co prawda, dwa to byly ubrania po mezu ... tylko ze u niego w szafie w ogole tego nie widac.
NO ale ja czekam az schudne, wtedy jde na zakupy. Hehe.

reklama
Cudnie Ali w tym kombinezoniku :tak:

A ja ostatnio zrobilam Sarze zakupy w Reserved - kupilam jej juz buty na wiosne (mam nadzieje, ze az tak noga jej nie urosnie :-p), sweterek i czapke :-) Uwielbiam dziecieca kolekcje z Reserved - super gatunkowo, a i ceny nie takie wysokie :-)

No i dziadkowie zakupili mi te skarpetki z antypozlizgowym calym dolem, ale nie w Realu, bo wykupili (Mada, mialas racje :-)), tylko w Deichmannie :-)

a moja mama chciała małej kupic szlafroczek ale nigdzie nie ma:confused: a jak juz są to nie za grube(jakies takie szmaty) i z kosmiczna cena:baffled:

Mada a z allegro nie chcesz? Tzn. ja teraz patrzyłam to nowe grubsze szlafroczki faktycznie sporo kosztuja ale używane nawet sa w bardzo dobrym stanie i o wiele taniej mozna kupic. Żebyś nie musiała wertowć to podam ci kilka dla przykładu. Oczywiście jak nie chcesz to nie musiasz patrzec ale moje dziecko jest dziś w miare grzeczne i daje posiedziećmi przy kompie:tak:;-)
NEXT ŚLICZNY SZLAFROCZEK POLARKOWY HAFTOWANY!86CM (284419138) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE piękny szlafrok lila dla królewny 86-92 (282444520) - Aukcje internetowe Allegro
Cieplutki Szlafroczek Dla Maleństwa (283669632) - Aukcje internetowe Allegro
a ten nowy **ADAMS**LUKSUSOWY SZLAFROCZEK Z ANGLII**12-18MSC (282921114) - Aukcje internetowe Allegro

dzustta- tylko że to ma byc prezent wiec mama wolałaby nowy a na allegro nie jestem w stanie jej namówić bo ona musi obmacac czy oby napewno jest ciepły:baffled: ale dorwała dzis jakis podobno:tak:znajajac ją to pewnie bedzie gruby jak na syberie;-)

co do szlafroków- my na mikołajki kupiliśmy małej w C&A za 49 zł:tak::tak: jest śliczny i cieplutki i jak w nim julka wygląda:-D:-D

mada- mna pewno mama wybrała coś ślicznego dla swojej ukochanej wnusieńki:tak::tak:

reklama
Do góry