gkvip2505
Fanka BB :)
Ja wierze ze cos tam jest ale nie wierze w kosciol i ksiezy. Do kosciola nie chodze ale moje dzieci sa ochrzczone i do komuni mlody poszedl i mloda tez bedzie miala, bo po pierwsze taka jest tradycja w mojej i meza rodzinie, po drugie obie te imprezy sa juz tak komercyjnym wydarzeniem ze z wiara to juz dawno przestaly miec cos wspolnego, a po trzecie jest to super okazja do fajnej imprezki w gronie calej rodziny szczegolnie dla nas z racji tego gdzie mieszkamy i nie mamy czestych okazji do spotkan z cala rodzina. Chociazby tak jak chrzest Mijeczki - lacznie bylo 47 osoob i gdybysmy jej nie chrzcili napewno nie spotkalibysmy sie ze wszytkimi, a czas plynie szybo i nie wiem czy juz za rok wszyscy beda ciagle zyli.
Po za tym to nie obluda - swiet bozego narodzenia nikt nie obchodzi ze wzgledow religijnych ale tylko z tradycji no i bo tak fajnie jest nie.
Po za tym to nie obluda - swiet bozego narodzenia nikt nie obchodzi ze wzgledow religijnych ale tylko z tradycji no i bo tak fajnie jest nie.