reklama
Próbowałam otworzyć i przeczytać. najpierw się pojawia ale szybko znika...... o co chodzi???
A w sprawie o której pisała MsMickey - spóźnia mi się okres 3 dni..... a nigdy mi sie to nie zdarzało. Nawet już po ciąży to okresy były regularne. Ale łudzę się, że jednak to zaburzenia hormonalne. Zabezpieczaliśmy się gumką zawsze i niby nie mam podstaw podejrzewać ciąży, ale mam jakieś głupie myśli.
A w sprawie o której pisała MsMickey - spóźnia mi się okres 3 dni..... a nigdy mi sie to nie zdarzało. Nawet już po ciąży to okresy były regularne. Ale łudzę się, że jednak to zaburzenia hormonalne. Zabezpieczaliśmy się gumką zawsze i niby nie mam podstaw podejrzewać ciąży, ale mam jakieś głupie myśli.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
niestety nic sie nie otwiera wiec wstaw ponownie
Nie mogę, bo administrator już usunął... Ale dziewczyna - wariatka jeśli chodzi o in vitro, miała pretensje do wszystkich, tego się nie da opisac słowami nawet.
Niespodzianka
Fanka BB :)
W ramach dyskusji... rece mi opadly
Ks. Kloch: Nie jest etyczne chcieć posiadać dzieci za wszelką cenę - Wywiady - Fakty w INTERIA.PL
Ks. Kloch: Nie jest etyczne chcieć posiadać dzieci za wszelką cenę - Wywiady - Fakty w INTERIA.PL
gkvip2505
Nawet nie bede tego komentowac szkoda czasu na ksiezy i ich pedalskie zycie. Dla nich i w ich wykonaniu etyka to pedalstwo, pedofilia, alkoholizm, hazard no i luksus w jakim sobie tylki grzeja a wszystko z naszych podatkow i z tego co wyludza od ludzi na mszach.
Ostatnia edycja:
MsMickey
Ja przeczytałam byłoby zabawne gdyby nie to że takie pitolenie wpływa na wiele osób.
Dla mnie hit: wspomnienie festiwalu Anny Dymnej jako argumentu na przymus urodzenia dzieci ze śmiertelnymi wadami genetycznymi. Ponieważ widok dzieci na festiwalu nas rozczula.
No more questions, Your Honour ;-)
Dla mnie hit: wspomnienie festiwalu Anny Dymnej jako argumentu na przymus urodzenia dzieci ze śmiertelnymi wadami genetycznymi. Ponieważ widok dzieci na festiwalu nas rozczula.
No more questions, Your Honour ;-)
Niespodzianka
Wlasnie o to chodzi! Ludzie wierza w takie brednie... i jeszcze kwestia tego, ze kosciol chce wplynac na decyzje rzadu - no paranoja. Jakie maja zdanie maja ksieza to kazdy wie, ale ludzie powinni miec prawo wyboru czy zyja zgodnie z tym co mowia w kosciele, czy nie. Wkurza mnie to, ze jestesmy traktowani jak owce i ze kosciol w Polsce ma tak duzy wplyw na rzad. Moim zdaniem kazdy powinien miec prawo do staran o wlasna dzidzie, a in vitro jesli nie refundowane to przynajmniej dofinansowywane.
gkvip2505
Przeszczepy, rekonstrukcje piesi itp sa refundowane z nfz. Nieplodnosc jest choroba wiec Invitro powinno byc w 100% refundowane. CZY WIECIE ZE W PL NAWET OPERACJE PLASTYCZNE SA REFUNDOWANE PRZEZ NFZ!!!!
Nikt sobie chorob nie wybiera i stwierdzenie ze przeciez mozna zyc bez dzecka oczywiscie jest prawdziwe, ale rowniez mozna zyc bez piersi, reki, nogi, zebow itp. wiec po co refundowac. Kolejne stwierdzenie ze Invitro to
,, zabawa w boga '' mozna rowniez odniesc do przeszczepow, transfuzji i wogole do medycyny w jej szerokim znaczeniu. Naukowcy z roznych dziedzin codziennie eksperymentuja, badaja, aby wynalesc nowy lek, nowa metode na ludzkie dolegliwosci.
Nikt sobie chorob nie wybiera i stwierdzenie ze przeciez mozna zyc bez dzecka oczywiscie jest prawdziwe, ale rowniez mozna zyc bez piersi, reki, nogi, zebow itp. wiec po co refundowac. Kolejne stwierdzenie ze Invitro to
,, zabawa w boga '' mozna rowniez odniesc do przeszczepow, transfuzji i wogole do medycyny w jej szerokim znaczeniu. Naukowcy z roznych dziedzin codziennie eksperymentuja, badaja, aby wynalesc nowy lek, nowa metode na ludzkie dolegliwosci.
Ostatnia edycja:
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jakie maja zdanie maja ksieza to kazdy wie, ale ludzie powinni miec prawo wyboru czy zyja zgodnie z tym co mowia w kosciele, czy nie. Wkurza mnie to, ze jestesmy traktowani jak owce i ze kosciol w Polsce ma tak duzy wplyw na rzad. Moim zdaniem kazdy powinien miec prawo do staran o wlasna dzidzie, a in vitro jesli nie refundowane to przynajmniej dofinansowywane.
I dlatego ja nie jestem katoliczką, nie chrzczę dzieci i nie posyłam ich na religię Ponieważ nie zgadzam się z doktrynami kościoła i tym, co sobą reprezentuje.