reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

kochane czy zauwazylyscie wokul paznokci swoich dzieci nieraz zaczerwienianie i opuchlizne??u mojego malego jest tak czesto zazwyczaj z nika ale teraz na kciuku paznokcia od nogi jest i niechce zniknac odkarzam to w razie czego ale niewiiem jaka jest przyczyna...pewnie sie po urlopie pediatry zglosze z tym do niego .....

reklama
Julia pewnie wrasta mu paznokiec i wdalo sie zakazenie. U nas jest tez to czesto. Odsuwaj skorke przy paznokciu i dezynfekuj my mielismy tez od lekarza masc z antybiotykiem, taka bardzo tlusta. Smaruj moze jakims tlustym kremem na razie

dobra to teraz ja mam pytanie za100pkt jaki rozmiar kozaków na zime wypadało by kupic naszym szkrabom myslałam o20 czyli wkładka 13cm beda dobre jak myslicie Lenka ma teraz10-11cm stopke

papciu Piotruś dokładnie na rok zaczął chodzić i kupiliśmy mu buciki w rozmiarze 20, ale z tego co wiem, to dziewczynki mają mniejsze stópki. Z racji, że to zima, to pewnie do buta pójdzie rajstopka frotte i skarpetka, więc trzeba liczyć więcej luzu.Ja na razie nie będę małemu kupować butów, bo roczek dopiero w marcu więc pewnie w tym czasie zacznie dreptać, a na śnieg ciągle przewracające się dziecko, uczące się chodzić nie puszcze. Poza tym dzieci maja tak różne stópki, że co jednemu pasuje, drugiemu nie i wiem ze trzeba wcześniej zmierzyć takiego bucika. Z Piotrusiem mieliśmy wielki problem, bo miał szeroką stopę,wysokie podbicie i nie wszystkie butki był w stanie ubrać na nogę.

reklama
dziewczyny Wy naprawdę myślicie o tych kaskach ochronnych do chodzenia??? jakoś sobie tego nie wyobrażam:-p
papcia scarletka dobrze pisze:) ja mam po Hanci takie botki z miękką podeszwą a w środku futerko, ale to nie but tyle że nie pamiętam rozmiaru, a pierwsze buty do chodzenia kupowałam dla Hani w rozmiarze 19, ale to trampeczki

Ostatnia edycja:
Do góry