reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dwie widoczne kreski na teście, a po 2 tyg bardzo blade?

Hej, mam pytanie prosbe... staram sie o dzidzie druga. Okazalo sie ze test we wtorek wyszedl mi pozytywnie a okres ostatni mialam 6.12(ostatnie dwa cykle po 30-35 dni wczesniej 45np)gin w pot widzial sam malenki pecherzyk w macicy beta w czw840a we wtorek 470. Czy isc jutro na koljene usg bedzie cos wiece widac mam na mysli zrodek z bijacym serduszkiem??czy czekac do sr np. Dodam ze mam takie cmienie w podbrzuszu czasem jak na miesiaczke.
Ja w ogole nie robiłam bety.. Tobie spada?

reklama
I zastanawiam sie czy jesli w czw byl widoczny pecherzyk malenki to czy jest szansa ze jutro na usg wyjdzie cos wiecej
Powiem Ci tak.. tak jak pisałam ja bety w ogole nie robiłam. Ost. Miesiączka była 21.11, 30.12 byłam na usg nie było widać nic. Kolejne usg 16.11 i się okazało 6tydz 6dzien i bijące serduszko;)

No ja miesiaczke mialajam ostatnia 6.12 tylko tak jak pisalam wyzej one nigdy nie byly regularne. No i zastanawiam sie jak szybko rosnie taki pecherzyk i w ogole czy jest sens isc jutro i sorawdzac. Ale denerwuje sie strasznie:(

No ja miesiaczke mialajam ostatnia 6.12 tylko tak jak pisalam wyzej one nigdy nie byly regularne. No i zastanawiam sie jak szybko rosnie taki pecherzyk i w ogole czy jest sens isc jutro i sorawdzac. Ale denerwuje sie strasznie:(
Mi mówili ok 5-6tydzien ale jak masz wizytę umówiona to zobaczysz:) A noz widelec:)

Nie wiem wlasnie bo to 3usg dopochwowe w ciagu tyg. Masz moze jakos wiedze czy ono jest w stanie jakos zaszkodzic?boje sie jak diabel

A sory. 16.01. Pani mnie poinformowała że po usg mogę mieć lekkie plemienie i miałam ale nie duże. A czemu aż trzecie w ciągu tygodnia? Zazwyczaj każe powtórzyć po tygodniu lub 2..

reklama
A sory. 16.01. Pani mnie poinformowała że po usg mogę mieć lekkie plemienie i miałam ale nie duże. A czemu aż trzecie w ciągu tygodnia? Zazwyczaj każe powtórzyć po tygodniu lub 2..
We wtorej rano robilam test i polecialam na usg odrazu za wczesnie bylo zeby cos zobaczyc. Poszlam zatem w czw i byl widoczny pecherzyk ale gin powiedzial ze to bardzo wczesnie no i nie moge wytrzymac i na jutro mam umowiaona kolejna wizyte. Tak wiem chora glowa

Do góry