reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dwie kreski

nadziejka122

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny :) jestem 4 dni przed @ i rano zrobiłam test ciążowy z rossmana - facelle i był negatywny. Zero cienia. Godzinę temu skusiłam się na zakup testu ciążowego ( czułość 10) w aptece ( również czułość 10). W ciągu wskazanych 5 minut pokazała się druga kreska. W sensie chyba, bo tu pojawia się pytanie czy tez ja widzicie ? Na żywo jest wyraźniejsza i różowa. Poleciałam po następne testy.. pink (ta sama czułości) cień cienia, ledwo co, nawet na zdjęciu nie będzie widać. Kupiłam jeszcze jeden tej firmy co na zdjęciu i na tym teście tez jest tylko cień, mocniejszy niz na pink (dodam ze kreska kontrolna jest o wiele mniej różowa nicz w tym teście widocznym na zdjęciu). Zgłupiałam i zastanawiam się czy ilość barwnika w teście mogła wpłynąć na te wyniki ? W sensie na kolor drugiej kreski, skoro ta jedna tez jasniutka. Gdyby chociaż cień się pojawił rano na tym z rossmana to poszłabym na betę.. teraz nie mam już gdzie jej zrobić i zostaje mi czekać do poniedziałku. Ale chyba oszaleje 😂

reklama
Nie dodało się zdjęcie. Też tak miałam, tydzień przed okresem test z rana czułość 25 negatywny a czułość 10 popołudniu pozytywny.

478346ED-BAE8-4EBC-A680-C7B299FDA682.jpeg

reklama
Do góry