reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dwie kreski i jedna kreska

Devokado

Zaciekawiona BB
Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?

Załączniki

• received_455043035266666.jpeg
    received_455043035266666.jpeg
    135,7 KB · Wyświetleń: 4 081
reklama
A pokaz ten drugi.
Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?

Ten test pokazuje pozytyw :) trzymam kciuki aby test rano również był pozytywny!

Na drugim nie ma cienia kreski więc nie ma sensu dawać zdjęcia. Właśnie trzyma mnie w nadzieji, że stężenie przy drugim małe. Skoro pierwszy wyszedł to chyba mało prawdopodobna pomyłka prawda? Staramy się tak długo już, że dziś popadłam trochę w panikę i wydaje mi się że wynik bety jutro to wieczność. Dziękuję za odpowiedzi!!!!

Na drugim nie ma cienia kreski więc nie ma sensu dawać zdjęcia. Właśnie trzyma mnie w nadzieji, że stężenie przy drugim małe. Skoro pierwszy wyszedł to chyba mało prawdopodobna pomyłka prawda? Staramy się tak długo już, że dziś popadłam trochę w panikę i wydaje mi się że wynik bety jutro to wieczność. Dziękuję za odpowiedzi!!!!
Niestety wielokrotnie widziałam że test kłamał, ale trzymam kciuki aby u ciebie jednak mówił prawdę. Pewna jest w 100% beta :)

reklama
Niestety wielokrotnie widziałam że test kłamał, ale trzymam kciuki aby u ciebie jednak mówił prawdę. Pewna jest w 100% beta :)
Kłamał w sensie że pokazał druga kreskę A ciąży nie było? Ja miałam sytuację będąc w ciąży pokazał mi negatyw cały czas A jak nie byłam w ciąży to pokazał mi pozytyw. I potem jak tu wierzyć w testy.

Do góry