Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?
reklama
Carenik
Fanka BB :)
A pokaz ten drugi.
Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?
Ten test pokazuje pozytyw trzymam kciuki aby test rano również był pozytywny!Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?
Na drugim nie ma cienia kreski więc nie ma sensu dawać zdjęcia. Właśnie trzyma mnie w nadzieji, że stężenie przy drugim małe. Skoro pierwszy wyszedł to chyba mało prawdopodobna pomyłka prawda? Staramy się tak długo już, że dziś popadłam trochę w panikę i wydaje mi się że wynik bety jutro to wieczność. Dziękuję za odpowiedzi!!!!
Niestety wielokrotnie widziałam że test kłamał, ale trzymam kciuki aby u ciebie jednak mówił prawdę. Pewna jest w 100% betaNa drugim nie ma cienia kreski więc nie ma sensu dawać zdjęcia. Właśnie trzyma mnie w nadzieji, że stężenie przy drugim małe. Skoro pierwszy wyszedł to chyba mało prawdopodobna pomyłka prawda? Staramy się tak długo już, że dziś popadłam trochę w panikę i wydaje mi się że wynik bety jutro to wieczność. Dziękuję za odpowiedzi!!!!
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Kłamał w sensie że pokazał druga kreskę A ciąży nie było? Ja miałam sytuację będąc w ciąży pokazał mi negatyw cały czas A jak nie byłam w ciąży to pokazał mi pozytyw. I potem jak tu wierzyć w testy.Niestety wielokrotnie widziałam że test kłamał, ale trzymam kciuki aby u ciebie jednak mówił prawdę. Pewna jest w 100% beta