reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Duży pęcherzyk żółtkowy, mały zarodek

reklama
To tak na granicy więc jak najbardziej możliwy jest błąd pomiaru
Oby. Pozostaje mi tylki czekać na następny tydzień. Umówiłam się też do innego ginekologa, zobaczymy co też powie 🫣
Wolę się już nie nastawiać że coś z tego będzie ale jakaś nadzieja dziś dla mnie jeszcze zaświeciła…

Zrobię edit ponieważ to ja zaczelam temat.
Po kolejnych badaniach zarodek niestety nie rozwinął się w ciągu tygodnia a wręcz miał mniej niż tydzień temu bo 1,2mm. Pecherzyk zoltkowy tez sie powiekszyl z 6,2 mm na 8 mm. Pani ginekolog (poszlam do innej zeby poznac zdanie innego ginekologa) powiedziala ze nie widzi serduszka i nawet byla troche zdziwiona ze tydzien wczesniej bylo.

Teraz czekam na wezwanie ze szpitala, tam zrobia mi jeszcze jedno usg i pewnie dostane tabletki na poronienie (chyba ze do tego czasu zadzieje się to samoistnie).

Mam nadzieje ze za 3 razem się w końcu uda ☺️

Do góry