reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja mam ze swoją wagą różnie na jednej wizycie mialam ze waze 58 kg na drugiej juz wazylam 53kg więc z wagą to różnie u mnie bywa. Jestem w 2 ciąży,podczas pierwszej ciąży miałam to samo,bałam sie ze coś jest nie tak zbytnio ale okazało sie ze wszystko jest w porządku. Niektóre kobiety tak mają podczas ciąży,że raz przybieraja na wadze,a raz tracą.

Startowałam z wagą 52kg przy 161, teraz mam 53, czyli kilo nadwyżki. Boję się, że to waga samych piersi, bo rosną w zastraszającym tempie. nie nadążam kupować biustonoszy :crazy:a najgorsze jest to, że kończą się już sklepy gdzie można takie biustonosze kupić... wszędzie tylko rozmiary do D lub E.

u mnie waga startowa 54,5 kg wzrost 156 wizyty mam co 3 tyg i przybierałam po 1 kg teraz na ostatniej wizycie skończony 18 tc i +3kg w ciągu 3 tygodni trochę za duzo w tak krótkim czasie ale podjadam przy każdym "siku" w nocy - w sumie mam 61 kg i 95 cm obwód pasa

kasicaa1990 w którym tygodniu jesteś?

U mnie waga na minus od poczatkowej bo startowalam z 82 a jest 81kg Wiec sie ciesze ale lekarz sie wkurza ze to nie czas na odchudzanie a ja jem normalnie tzn jem to na co mam ochote.

ja przed ciążą ważyłam ok 51 kg przy 156 cm wzrostu, na początku ciąży schudłam bo dużo wymiotowałam, w 10 tyg ważyłam 49,5 tyg a teraz tylko 50,5 więc jestem na plusie 1 kg

u mnie waga startowa 54,5 kg wzrost 156 wizyty mam co 3 tyg i przybierałam po 1 kg teraz na ostatniej wizycie skończony 18 tc i +3kg w ciągu 3 tygodni trochę za duzo w tak krótkim czasie ale podjadam przy każdym "siku" w nocy - w sumie mam 61 kg i 95 cm obwód pasa

kasicaa1990 w którym tygodniu jesteś?

IZW jestem w 19 tygodniu.

IZW to mamy tyle samo wzrostu tyle że ja na początku chudłam ;/ teraz obwód pasa mam 82 to sporo mniejszy niż ty a jestem w 18 tyg

reklama
No a ja 2 kg na plus...dr. uradowany ja mniej. Ważę 75 kg prawie....:baffled:
sarka ja też tyję dużo , taka natura nasza. Ograniczam max. słodycze i nie jem już późno a i tak przybieram i celulajt się pasie. Zrzucimy głowa do góry ;-) potem będziemy się dopingować byle do grudnia;-)

Ostatnia edycja:
Do góry