reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

reklama
A już myślałam ze tylko ja mam tak dużo na plusie :)

Tylko moja lekarka przy mojej wadze juz napisała wykrzyknik ...czyli że za dużo przytyłam w ciągu 2 tyg ...łącznie mam na razie 4kg na plusie. Startowałam z wagą 70kg ...obwód w pasie mam juz 101

U mnie z 47 kg poszlam na 53 kg. Troche sie martwie czy to nie za szybko, ale z drugiej strony nie potrafie sie juz lepiej niz teraz odzywiac. Trzeba bedzie pozniej wygibusy robic, a i pewnie przy dzidzi bedzie niezly trening;) Milego!

A ja od ostatniej wizyty na ginkowej wadze przytyłam 0,5kg
A obwód brzucha.... Mam dalej taki sam jak w 3 miesiącu:szok:... No może pare cm więcej :-p jakieś 2...

Ale kg w dupsko mi idą :-D Wstyd się przyznać... ale w majtki się nie mieszcze.....

a u mnie chyba wszystko idzie wbrzuch :-D
im robi sie wiekszy,tym moje nogi sa chudsze :-D:-D
Noukie ja tak zmoim synem tylam..i na koncu bylo 30 na plusie..:zawstydzona/y:,ale po ciazy wszystko szybko zgubilam ;-)

Noukie ja tak zmoim synem tylam..i na koncu bylo 30 na plusie..:zawstydzona/y:,ale po ciazy wszystko szybko zgubilam ;-)

Naprawde sie boje bo ta waga doslownie dzien w dzien do gory:no: pracuje nadal, aktywna ciagle jestem, jem normalnie, nie jem slodyczy, zadnych slodkich napojow, sama woda, a waga do gory:szok:

Noukie a moze masz duzo wody w organizmie ?
ja zmlodym tylam,ale ja duzo jadlam,bo bylam caly czas glodna..na koniec bylam wielka,ale potem wszystko zgubilam ;-)
a teraz to malo mi sie tyje i dobrze,bo ja juz i tak jestem duza..:zawstydzona/y:

reklama
Noukie ja miałam dokładnie tak jak madlen. W pierwszej ciąży przytyłam bardzo dużo i bardzo szybko straciłam. Nie martw się, później wszystko stracisz. Ważne by po tej stracie nie nabrać znowu (jak ja). Wróciłam do pracy, usiadłam w fotelu i rosłam.

I w drugiej ciąży mam też dokładnie jak ty madlen, waga stoi, nic nie przytyłam jeszcze ale mam zapasu co niemiara.

Do góry