reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Duże pęcherzyki po clostilbegyt

Hej , wczoraj przy podcieraniu zauważyłam troszkę różowego papieru. Ale tylko jednorazowe takie coś.

Dziś zmierzyli mi temperaturę i 36,2 a codziennie miałam od poniedziałku tak 36,7, 36,8

Może to o czym świadczyć?
Dlaczego trzymają Cię w szpitalu?
Bo ta torbiel krwotoczna nie usuwa się jej bo to się samo wchłania

reklama
Jasani obserwuje od jakiegos czasu i to chyba największy troll tego forum, udziela sie wszedzie i zawsze w złośliwym tonie jak nie do samego autora to do innych , wywyższa sie , chyba siedzi tu 24/7 wiec może to jej jedyne zajęcie , ale jedno jest pewne nie jest za grosz uprzejma i nie chodzi tu o fakty i szczerosc. Jad wylewa sie z niej przez litery aż razi. Tak tylko dodałam , przypuszczam że większość myśli to samo tylko nie każdy ma odwage napisać . No i Jasani, nie musisz mi na to odpowiadać bo i tak mam to gdzieś.

Miłego piąteczku- to do reszty 🙂

Dlaczego trzymają Cię w szpitalu?
Bo ta torbiel krwotoczna nie usuwa się jej bo to się samo wchłanno
I tu jesteś w wielkimi błędzie. Bo raz się wchłonie a raz nie. Leżę z laską której torbieli pękła i ma problemy przez to.

Poza tym przy pozytywnej hcg nie poradzą mi leku aby się wchłonęła.
Czekają aż spadnie.

Jasani obserwuje od jakiegos czasu i to chyba największy troll tego forum, udziela sie wszedzie i zawsze w złośliwym tonie jak nie do samego autora to do innych , wywyższa sie , chyba siedzi tu 24/7 wiec może to jej jedyne zajęcie , ale jedno jest pewne nie jest za grosz uprzejma i nie chodzi tu o fakty i szczerosc. Jad wylewa sie z niej przez litery aż razi. Tak tylko dodałam , przypuszczam że większość myśli to samo tylko nie każdy ma odwage napisać . No i Jasani, nie musisz mi na to odpowiadać bo i tak mam to gdzieś.

Miłego piąteczku- to do reszty 🙂
A jednak odpowiem. Skoro masz to gdzieś to po co ten nic nie wnoszący post do wątku. Z uprzejmością to chyba Ty nie masz nic wspólnego. Dziwnie się czyta o niej od kogoś kto nie ma z nią nic wspólnego. Nikogo tu nie obrażam a moje odpowiedzi poparte są często doświadczeniem moim i forumowym. Może za krótko tu jesteś aby to zrozumieć. A więc dobra rada taka abyś przestała się mną interesować i mojmi wpisami i zajęła się swoim życiem.
Aaaa, i sprawdź sobie definicje "troll" bo chyba nie bardzo pasuje do tego co tu nawypisywalas.

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny dziewczyny.

Słuchajcie ja to chyba muszę z tego szpitala uciekać. Wyobraźcie sobie ,że 6 dni przed miesiączką dziś 22 DC a lekarz chciał zrobić mi łyżeczkowanie 😱😱😱 dobrze że zjadłam już śniadanie w niedzielę ma dyżur i chce to zrobić 😱😱😱

Oj dziewczyny dziewczyny.

Słuchajcie ja to chyba muszę z tego szpitala uciekać. Wyobraźcie sobie ,że 6 dni przed miesiączką dziś 22 DC a lekarz chciał zrobić mi łyżeczkowanie 😱😱😱 dobrze że zjadłam już śniadanie w niedzielę ma dyżur i chce to zrobić 😱😱😱
Ale po co łyżeczkowanie?

reklama
Do góry