reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po Clostilbegyt?

Nam się udało po Clostilbegyt, w 2 cyklu 🙂 jutro mamy równy 37 tc, a za tydzień mamy się stawić w szpitalu na poród 😁 ja brałam 3-7 dnia cyklu po 1 tabletce. Trzymam kciuki ❤️ No i bierzcie się do roboty 🤣
Jak myślicie kiedy najszybciej można zrobić teścik😁😃 i mógłby coś pokazać już? . Dzisiaj 8 dzień od Monitorowanej Owulacji. Hmmm kiedy dochodzi do zagnieżdżenia.?? Jestem Nowa i nie bardzo się orientuje w tych sprawach 🥺😊 Pozdrowionka Staraczki😘

reklama
Jak myślicie kiedy najszybciej można zrobić teścik[emoji16][emoji2] i mógłby coś pokazać już? . Dzisiaj 8 dzień od Monitorowanej Owulacji. Hmmm kiedy dochodzi do zagnieżdżenia.?? Jestem Nowa i nie bardzo się orientuje w tych sprawach [emoji3064][emoji4] Pozdrowionka Staraczki[emoji8]
Teoretycznie 10dpo już może coś pokazać, ale może też wyjść negatyw. Ja czekałam do 14dpo a i tak zrobiłam w 15 bo się bałam zobaczyć bieli, ale pokazały się piękne dwie kreski [emoji16] Tobie też tego życzę.

Jak myślicie kiedy najszybciej można zrobić teścik😁😃 i mógłby coś pokazać już? . Dzisiaj 8 dzień od Monitorowanej Owulacji. Hmmm kiedy dochodzi do zagnieżdżenia.?? Jestem Nowa i nie bardzo się orientuje w tych sprawach 🥺😊 Pozdrowionka Staraczki😘

Jeżeli masz w 100% potwierdzoną owulację monitoringiem to przyjmuje się, że do zagnieżdżenia dochodzi po między 6-12 dni od zapłodnienia + 48h godzin na wytworzenie hcg. Więc teoretycznie można zacząć o 8dpo ale nie wiem czy aż tak wcześnie komuś wyszło, zwykle dziewczyny zaczynają sobie testować 10dpo - ale jak wtedy będzie negatywy to i tak nic nie znaczy. Dopiero 14dpo test jest w 100% wiarygodny

Teoretycznie 10dpo już może coś pokazać, ale może też wyjść negatyw. Ja czekałam do 14dpo a i tak zrobiłam w 15 bo się bałam zobaczyć bieli, ale pokazały się piękne dwie kreski [emoji16] Tobie też tego życzę.
Bardzo byśmy chcieli już BooBo, Staramy się od ponad 2 lat. 😪 jesteśmy na 2 próbie z Clostilbegyt I czekamy na rezultacie. Bardzo bym chciała te 2 kreseczki.❤

Nie wiem o co chodzi, troszkę jestem wystraszona, ponieważ dzisiaj z rana około 8 przy załatwianiu się. Zauważyłam na papierku śluz biały i kilka czerwonych kropelek, nawet bardziej do różowego podchodziło.Był to tylko jedyny raz dzisiaj jak na ten moment. Dodam że mój okres powinien pojawić się dopiero za 10 dni , jestem na Monitoringu. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Zawsze w dzien miesiączki była krew najpierw mniej , potem się rozkręca na 4 dni. Ale nigdy tak wcześnie. Wiadomo co się dzieje ? Czy któraś miała taki przypadek z was dziewczyny

Nie wiem o co chodzi, troszkę jestem wystraszona, ponieważ dzisiaj z rana około 8 przy załatwianiu się. Zauważyłam na papierku śluz biały i kilka czerwonych kropelek, nawet bardziej do różowego podchodziło.Był to tylko jedyny raz dzisiaj jak na ten moment. Dodam że mój okres powinien pojawić się dopiero za 10 dni , jestem na Monitoringu. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Zawsze w dzien miesiączki była krew najpierw mniej , potem się rozkręca na 4 dni. Ale nigdy tak wcześnie. Wiadomo co się dzieje ? Czy któraś miała taki przypadek z was dziewczyny
Jak sytuacja się potoczyła ? Udało się ?

Do góry