Zlota11111
Fanka BB :)
8 dopiero więc na chłodno wszystko jak zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dni po będzie wiarygodny .Test wyszedł tak. Szpitalne warunkipewnie fabryczna
![]()
Ale fajnie pogadać na forum![]()
Niby tak tylko zastanawia mnie czy ktoś miał takie hcg po ovitrelle. Czy ona aż rośnie do 1914 dni po będzie wiarygodny .
Powodzenia
Dostałaś 2 zastrzyki ja przy 1 mam 8 dni po 4 .Więc ty masz trochę więcej na dwoje babka wróżyła.Niby tak tylko zastanawia mnie czy ktoś miał takie hcg po ovitrelle. Czy ona aż rośnie do 19
Dzis rano zrobiłam sikanca i bardzo słabe kredki, także hcg pewnie spada .znów nnic z tegoDostałaś 2 zastrzyki ja przy 1 mam 8 dni po 4 .Więc ty masz trochę więcej na dwoje babka wróżyła.
Albo ciąża albo zastrzyk,ale to 8 dni po więc czas pokaże
Jesteś 9 dni po zastrzyku za wcześnie .poczekaj te minimum te 12 dni po zastrzykuDzis rano zrobiłam sikanca i bardzo słabe kredki, także hcg pewnie spada .znów nnic z tego
Oh jak dajesz nadziejęJesteś 9 dni po zastrzyku za wcześnie .poczekaj te minimum te 12 dni po zastrzyku
Hej , wczoraj przy podcieraniu zauważyłam troszkę różowego papieru. Ale tylko jednorazowe takie coś.Jesteś 9 dni po zastrzyku za wcześnie .poczekaj te minimum te 12 dni po zastrzyku