reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Hej
fajnie ,ze tu takie szczere wyznania sie posypały ,bo czułam sie jak ufo ze swoja wagą tyle schudłam ,a to w końcu nie koniec jeszcze.....by mieć prawidłowe BMI muszę zrzucić 8 kilo jescze,a do wagi idealnej dla mnie 15 jeszcze....:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja dalej siłownia ,dalej biegam i sie irytuję ,bo w tym tyg,waga jak zaczarowana:baffled:
po to tu jestesmy zeby mowic szczerze

reklama
HEJ
dawno tu nie zaglądałam :-)

mamusia2008, oj szczerze podziwiam!!!!!
ja po miesiącu i tygodniu na diecie ważę mniej o jakieś 7 lub 8 kg. dokładnie nie wiem :-)
jeden powie, że dużo zrzuciłam, drugi że mało.... rzuciłam Ducana i jestem na Montignacu. no i ten weekend był absolutnie niedietetyczny, bo urodziny miałam i kurcze, pofolgowałam sobie.... ale nic to. zejdzie i to :-)
do idelanej wagi jeszcze mi sporo brakuje, ale już trochę widać, a to buduje!!! chciałabym jeszcze z 15 kg zrzucuć, no, przynajmniej 10 :-D

pozdrawiam was wszystkie i życzę spadków wagi!

Wiem, że nie moderuję już tego działu ale....

Zaglądam bardzo rzadko i za każdym razem widzę to samo...dieta dieta ....zrzucić. Ech jak zakłądałyśmy wątek Duże jest piękne nie miałysmy na celu dublowania podforum dietowego z BB. Fajnie, że chcecie zadbac o swój wygląd i nieco zrzucić, ale zapominacie o sensie istenienia wątku. Miałyście pokazywać jak byc piękną mimo rozmiaru ubrania. Mam wrażenie, że Wam wszystkim Karl Lagerfeld w głowach namieszał.
Obie z Kasią Irlandką inaczej wyobrażałysmy sobie ten wątek. Gdzie takie fotki?
41Qx4t8vQDL.jpg

przecież coś ubieracie? :rolleyes2:

Wiem, że nie moderuję już tego działu ale....

Zaglądam bardzo rzadko i za każdym razem widzę to samo...dieta dieta ....zrzucić. Ech jak zakłądałyśmy wątek Duże jest piękne nie miałysmy na celu dublowania podforum dietowego z BB. Fajnie, że chcecie zadbac o swój wygląd i nieco zrzucić, ale zapominacie o sensie istenienia wątku. Miałyście pokazywać jak byc piękną mimo rozmiaru ubrania. Mam wrażenie, że Wam wszystkim Karl Lagerfeld w głowach namieszał.
Obie z Kasią Irlandką inaczej wyobrażałysmy sobie ten wątek. Gdzie takie fotki?
41Qx4t8vQDL.jpg

przecież coś ubieracie? :rolleyes2:
nie myslalam ze przez to ze sie odchudzamy nie mozmy tu pisac:-(
z tego wynika ze nic tu po mnie, bo walcze z XXl

HMMMM...........no szkoda,czy to znaczy ,ze nie mozemy tutaj pisać:szok:Bo nie czaję.

Ten wątek odzył dzieki wpisom mam walczących z nadwagą.
Mi nikt w głowie nie namieszał,zaczełam dbać o siebie i tyle,walczyć o to chce mieć ,a nie na siłe próbować polubić co mam....:tak:

Megusek ,może zacznij w takim razie z innej beczki i pochwal sie jak pieknie wygladasz....to moze wątek wróci do swojej pierwotnej treści........bo naskoczyłaś na nas ze zdjeciem z jakiejś gazety.mówiąc nam co powinnyśmy pisać...ja przepraszam ,ale cie z wątku nie znam.
W wielu wątkach o jednogłośnie brzmiacej nazwie ,mamy piszą o wszystkim:tak:

No nic ,poczekamy na odzew ,niech sie wszystkie panie udzielające na wątku wypowiedzą i zobaczymy o czym tu bedzie mozna pisać.Pozdrawiam

HMMMM...........no szkoda,czy to znaczy ,ze nie mozemy tutaj pisać:szok:Bo nie czaję.

Ten wątek odzył dzieki wpisom mam walczących z nadwagą.
Mi nikt w głowie nie namieszał,zaczełam dbać o siebie i tyle,walczyć o to chce mieć ,a nie na siłe próbować polubić co mam....:tak:

Megusek ,może zacznij w takim razie z innej beczki i pochwal sie jak pieknie wygladasz....to moze wątek wróci do swojej pierwotnej treści........bo naskoczyłaś na nas ze zdjeciem z jakiejś gazety.mówiąc nam co powinnyśmy pisać...ja przepraszam ,ale cie z wątku nie znam.
W wielu wątkach o jednogłośnie brzmiacej nazwie ,mamy piszą o wszystkim:tak:bo nie chcialabym stracic kontaktu z wami skoro tu nie mozemy pisac

No nic ,poczekamy na odzew ,niech sie wszystkie panie udzielające na wątku wypowiedzą i zobaczymy o czym tu bedzie mozna pisać.Pozdrawiam
no wlasnie pokaz sie megusek, bo duze...a duze jest wielka roznica, uwazam ze moja 3cyfrowa waga wcale nie jest piekna, a juz nie mowie o zdrowiu
zgadzam sie ze watek ozyl dzieki odchudzaniu
gdzies ty byla megusek kiedy watek prawie upadl, i nikt nie pisal

no chyba ze stworzymy inny watek, mowie do dziewczyn ktore odchudzaja sie i tam mozemy sie podzielic naszymi sukcesami, na przyklad duze jest piekne, a chude jest zdrowe:-)bo nie chcialabym stracic kontaktu z wami, skoto tutaj nie mozemy pisac

Ostatnia edycja:
reklama
ale burza się rozpętała:rofl2::baffled:;-)
uważam że,na wątku dietowym piszą wszyscy odchudzajacy się i to czesto są osoby z kości na ości.
Natomiast tutaj dietują osoby z rozmiaru XXL lub XL na L lub M ewentulanie a nie z M na XS.
Dlatego moim skromnym zdaniem wątki te nie dublują się.
Ale może rzeczywiście lepiej stworzyć w Ładnej mamie oddzielny wątek np "z Dużego na Mniejszy"
albo "z XXl na L" itd.To apel do moderatora.

pozdrawiam wszystkich i tych pragnacych zmienić rozmiar i tych którym dobrze jest z tym co mają,dla wszystkich jest tu miejsce :tak::tak::tak::tak:

Do góry