reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
kochana, nie martw sie, na razie musze osiagnac wage 2cyfrowa:-)do wieszaka mam jakies 50 kg

jestem spokojna bo już się bałam ,że chcesz w ogóle zniknąć:-);-):rofl2:;-)
dla mnie do wersji wieszakowej pozostałoby ok 11 kg ale chcę jeszcze tak jak pisałam ok 3kg i będzie gites :-)

jestem spokojna bo już się bałam ,że chcesz w ogóle zniknąć:-);-):rofl2:;-)
dla mnie do wersji wieszakowej pozostałoby ok 11 kg ale chcę jeszcze tak jak pisałam ok 3kg i będzie gites :-)
nie znikne
jak juz wspominalam w cizy przytylam az 45 kg, a prze ciaza mialam zawsze 5 kg za duzo, wiec dla tego mam tyle do zrzucenia

reklama
Hej
fajnie ,ze tu takie szczere wyznania sie posypały ,bo czułam sie jak ufo ze swoja wagą tyle schudłam ,a to w końcu nie koniec jeszcze.....by mieć prawidłowe BMI muszę zrzucić 8 kilo jescze,a do wagi idealnej dla mnie 15 jeszcze....:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja dalej siłownia ,dalej biegam i sie irytuję ,bo w tym tyg,waga jak zaczarowana:baffled:

Do góry