reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
No to jak się przedstawiamy to i ja :tak:
jestem Ania mam 31 lat (prawie 32 :-p) jestem mama 3 urwisów .Prawie 11 letnigo Adama.5.5 rocznej Julki i 13 m-cznego Antoniego zwanego przez wszystkich Tońkiem lub Banderasem:tak:
2 starszych dzieci mam z mał€żeństwa takiego 10 letniego a potem na mojej drodze pojawił się mój Pietruszka czyli Piotrek to była i jest big miłość :tak:i tak sobie razem żyjemy:tak:ijest dobrze:tak:
obecnie od 2 lat mieszkam w szczecinie a prrzez 30 lat mieszkałam w pobierowie nad samym morzem i słyszałam codziennie szum fal i tego mi najbardziej tu brakuje:tak:
przez 10 lat pracowałam jako pracownik socjalny w ośrodku pomocy społecznej teraz jestem na urlopie wychowawczym a że to małe pieniądze to sobie tak zupełnie po cichutku dorabiam w castoramie ale to cicho sza bo to podobno zabronione:rofl2:

No wiec i ja sie przedstawie...

Mam na imie Paulina 21 lat, w lutym 22;-) mam córeczke Julie 2,5 roczku-kochany żuczek;-)- Jestem 3 lata po ślubie... mieszkam w polkowicach- i tak zadna z Was nie wie gdzie to jest:no::sorry:- nie pracuje, ale mam zamiar iść do straży miejskiej czekam tylko na poobry i wsio;-):-D

A skad wiesz ze nie wie?? ihi Polkowice kolo Lubina.Ja mam rodzine w Zlotoryi.A Polkowice to dalej taka bogata gmina?
Ja jestem ze Zlotoryi tu dopiero nikt nie wie gdzie to jest hihi

brawo!!!:tak: polkowice? hmmmm czy bogata to nie wiem ale maja śliczne ośietlenie swiąteczne!:tak: lepsze niz lubin po prostu śliczne!

a złotoryja jak nie jak ja wiem;-) jak byłam mała zawsze jezdziłam z wujkiem na płukanie złota:tak: :-p i co Ty na to?:-D:-D:-D:-D

to ja tez sie przedsatwię :-)
mam na imię Wiola, jestem mama prawie 9 letniej Julci i prawie 4 letniego Antosia - zwanego często Tośkiem, lub Banderasem :-D...
Polkowiece wiem gdzei sa i Złotoryja tez hihi, mieszkam w malej miejscowosci Szczawno Zdrój i oświetlenie tez na świeta mamy przyzwoite :-p, pracuje w szkole przyszpitlalnej i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko

to ja tez sie przedsatwię :-)
mam na imię Wiola, jestem mama prawie 9 letniej Julci i prawie 4 letniego Antosia - zwanego często Tośkiem, lub Banderasem :-D...
Polkowiece wiem gdzei sa i Złotoryja tez hihi, mieszkam w malej miejscowosci Szczawno Zdrój i oświetlenie tez na świeta mamy przyzwoite :-p, pracuje w szkole przyszpitlalnej i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko
:-D:-D:-D:-D Violu to teraz tylko Adasia ci brakuje i mamy taki sam skład:-D:-D:-D

to czas na mnie:tak:
mam na imie Natalia, mam 31 lat, jestem mama rocznej Karolinki, jestem lektorem jezyka angielskiego no i mieszkam w Piasecznie (pod Warszawa)

reklama
Do góry