reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Swieta racja.Mnie sie marzy jakos czarna sukienka, taka wiecie na wszystkie okazje,ladnie lezaca.Do niej jakies koraliki mozna zalozyc i jest git.Tylko gdzie takowa znalec na siebie?buuu

Ja z racji tego że wreszcie mam wolny weekend od pracy po tylu miesiącach to w sobotę ruszam na zakupy pietruszka w domku z dziećmi a ja na łowy:tak:
wyczaiłam u nie fajny lumpek jest deoższy niż inne mu podobne ale mają same nowe ubrnia i wybór w romiarch tez jest:-)
jak tylko upoluje coś ładnego to się pochwalę:tak::tak:
a właśnie fotki możemy wklejać tu czy mamy jakiś osobny wątek do foteczek????
a w domu mam szpital teraz to juz grypa x 3 wszyskie dzieci leżą:-:)-:)-:)-(więc zakupy dobrze mi zrobia bo po 3 tygodniach chorych dzieci mam dość domu :cool2:

Mozemy wstawiac fotki,nawet wskazane.
Ja dzis kupilam sobie taka torebalke (tylko jasniejsza)
Jakos dziwnie czasy studenckie przypomina, nie wiem dlaczego..

Załączniki

• !BgBDNt!!2k~$(KGrHqMH-EUEsL!4fZ9ZBLDkQ!2eRw~~_12[1].jpg
    !BgBDNt!!2k~$(KGrHqMH-EUEsL!4fZ9ZBLDkQ!2eRw~~_12[1].jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 56
Gastone świetna torba:tak: Możesz powiedzieć, gdzie kupiłaś takie cudo, bo ja się rozglądam za czymś podobnym teraz;-)

A ja kupiłam sobie taką bluzkę New Look'a. Jak do mnie dojdzie to stwierdzę czy mi się napewno podoba:-p Na szczęście kosztowała tylko parę groszy na ebay'u;-)

%21Bfjmpv%21%21Wk%7E$%28KGrHqQH-EYErffM51tgBLBw-Kfgww%7E%7E_12.JPG

Załączniki

• !BdmVtGQCGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmV5FdBK5mRj01sw~~_35[1].jpg
    !BdmVtGQCGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmV5FdBK5mRj01sw~~_35[1].jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry