reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
a i ja wiem gdzie polkowice przez 20 lat ojciec mój tam jako górnik pracował tzn dokładnie w sieroszowicach ale to rzut beretem :-)

złotoryja z czymś mi się kojarzy ale gdzie na mapie to przyznam, że nie wiem :-)

a żary moje kojarzą się z woodstockiem który odbywał się tu przez ładnych kilka lat organizowany przez owsiaka... nie przepadam za tego typu imprezami i takimi klimatami , ale przyznam że chodziłam prawie co roku i naprawde poznałam mase superaśnych ludzi

Hej mamunie!Jak tam o swietach? Guziki w spodniach pekaja? ihh
Ja srednio pojadlam,ale guziki mi pekaja.Jaka napompowana jestem i ociezala.
Szukam ciuszkow ciazowych,zwlaszcza spodni.Poweim wam ze jesli chodzi o to drugie jest problem,bo jest mnostwo spodni ale wszystko szczyplutkie nogawki...

a tak w ogóle jak mineły święta dla mnie cudowne, pierwsze nasze wspólne z naszym maleństwem :-) Teraz odliczanie do sylwestra

no tak, ale dla mnie to fajna okazja do spotkania się ze znajomymi chociaż i tak spotykamy się częśto :-) Ale każdy powód jest dobry :-) no i w tym roku imprezka domowa u nas na jakies sale, imprezy poza domem nie mam ochoty stałam się straszną domatorką :/

Ja trzeci rok z kolei sylwester w domciu ,w lozku z dzieciem ihi
Zimka Zlotoryja jest jakies 20 kilometrow od Legnicy.

Ostatnia edycja:
a ja drugi :) w tamtym roku z brzusiem nie szliśmy nigdzie z czego się cieszyłam bo w sylwestra rano M obudził się z gorączką i jak byśmy mieli gdzies coś zapłacone miała bym nerwa.... a tak on sobie siedział o północy w chacie z moją mamą a ja poszłam z ojcem wystrzelać petardy bo tyle ich nakupowalismy M cieszył się jak dziecko hehe a nie odpalił ani jednej :-D

Gastone z tymi ciuszkami to 2 miechy temu sprzedawałam swoje szmatki ciążowe które były superaśne i w świetnym stanie no bo ile mozna je zużyć przez kilka miesięcy :/

Co do świąt to ja też tak się nie objadałam i wczoraj w wc mnie troche poczyściło a dziś jakieś wzdęcia mam zjadłam 1 bułke od rana a czuje się jak bym nie wiadomo ile i czego się najadła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bylam u nas w h&m i nic ciekwego nie ma.Spodnie byly ale szczuple,kupilam tylko dwie fajne bluzeczki bawelniane z krotkim rekawkiem.No ale tego tu nie brakuje,gorzej z portkami.Ja mam spodnie z poprzedniej ciazy dwie pary,jeansy i takie materialowe wyjsciowe ale chcialaby jeszcze cos fajnego.Mam tez fajna spodnice,bojowke ciazowa.
Bede szukac.Z dresami nie ma problemuu,szafa u mnie peka hehe

reklama
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Do góry