reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Ja lubie spodnice,ostatnio ciagle tylko spodnie,ale sie czasem przepraszam.Mam ich troche,ale tylko dlugie,bo ukrywm nozki.
Mini? ech,,,,jak mialam 18 lat nosilm takie spodniczki sztruksowe przed kolanko,i mialam tez takie plisowanki szkockie w kratke..ech ale to bylo dawno dawno temu..i juz sie nie powtorzy.

reklama
mini !!!! hmm.... chyba w szkole podstawowej ostatni raz miałam na sobie. Tak to całe życie tylko w portkach, albo jak wesele, to długa sukienka, no i spodnice, ale do kolan i tylko do kozaków.

Ostatnia edycja:
Kurcze ja w mini pół swojego życia przechodziłam. Prawie całą szkołę średnią. Ale jak już w spodnie wskoczyłam to teraz mam problem by założyć cokolwiek innego. Spódnice miałam ostatni raz założoną dokładnie rok temu... na jakiejś uroczystości rodzinnej.

mini !!!! hmm.... chyba w szkole podstawowej ostatni raz miałam na sobie. Tak to całe życie tylko w portkach, albo jak wesele, to długa sukienka, no i spodnice, ale do kolan i tylko do kozaków.

Ja tomarze o takiej spodnicy do kolan..ale przy moich pieknych noziach odpada.Straszniemisiepodoboaja sponice z Monsoona:zawstydzona/y:

No nie zdazylam odpowiedziec. hih No ale ty na stronce nic ciekwego ni ma.Mozna kupic czsem fane kiecki ze starych kolekcji na ebayu.No ale co z tego jak po pierwsze tanie nie sa a po drugie wszystkie dlugosci do kolan.

i wszysto jasne :-)
gastone to uszyć trza taka co by pokazywla to co masz najlepsze w nogach, choćby kostki, tylko mi nie mow ze nic nie masz bo nie uwierze

reklama
Nie no wiesz kostki jeszcze mam ale kostki pokazuje,gorzej juz z lydkami,wiec tak czy siak spodnicy do kolan nie m0ge nosic.

Do góry