Aneczka2021
Fanka BB :)
To twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dniaAaa no to faktycznie na tym samym wózku jedziemy także, ja odstawię jak tylko plamienie zobaczę
@?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dniaAaa no to faktycznie na tym samym wózku jedziemy także, ja odstawię jak tylko plamienie zobaczę
TakTo twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dnia
@?
Ja się w tym juz zgubilam, bo na dobra sprawe do dnia miesiaczki a plamienie nie ejst jeszcze miesiaczka
Ale moim zdaniem jest już zapowiedzią, że na pewno będzie ale to tylko moje zdanie, może ktoś bardziej doświadczony by się odezwałJa się w tym juz zgubilam, bo na dobra sprawe do dnia miesiaczki a plamienie nie ejst jeszcze miesiaczka
Rozumiem, właśnie bylam w łazience i mam na papierze brązowy śluz więc już tej 2 popołudniowej tabletki nie bioręAle moim zdaniem jest już zapowiedzią, że na pewno będzie ale to tylko moje zdanie, może ktoś bardziej doświadczony by się odezwał
Ja też właśnie wyszłam z wc haha i wzięłam tel żeby ci napisać że mam lekko brązowy śluz haha ale synchronizacja! Też już nie biorę tabletkiRozumiem, właśnie bylam w łazience i mam na papierze brązowy śluz więc już tej 2 popołudniowej tabletki nie biorę
Hahha chyba wywołaliśmyJa też właśnie wyszłam z wc haha i wzięłam tel żeby ci napisać że mam lekko brązowy śluz haha ale synchronizacja! Też już nie biorę tabletki
A tak z ciekawości owulacje w którym dniu mialas?Hahha chyba wywołaliśmy
@
Najprawdopodbniej w 19 dc, ale nie byłam na monitoringu, tylko robiłam testy na owulacjeA tak z ciekawości owulacje w którym dniu mialas?
Naprawde podobne jesteśmy ja też miałam w 19dc potwierdzonaNajprawdopodbniej w 19 dc, ale nie byłam na monitoringu, tylko robiłam testy na owulacje