Aneczka2021
Fanka BB :)
A może dzisiaj zrob? Ja robiłam bete w czwartwk i 0Z moczu. Ostatni robiłam w poprzednia środę o czułości 10 z porannego moczu. I nic nawet cienia cienia nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może dzisiaj zrob? Ja robiłam bete w czwartwk i 0Z moczu. Ostatni robiłam w poprzednia środę o czułości 10 z porannego moczu. I nic nawet cienia cienia nie było
Zapytam tutaj, 5 testów pozytywnych, beta z dzisiaj z rana 2.3. Ostatnia miesiączka 21 marca możliwe ze ciąża ?
Kupię dziś test i zrobię jutro z ranaA może dzisiaj zrob? Ja robiłam bete w czwartwk i 0
Trzymam kciukiKupię dziś test i zrobię jutro z rana
Mi się wydaje że Wy nie dostaniecie okresu dopóki bierzecie duphaston. Ale to jest moje zdanieMy mamy brac do czasu dostania okresu. A nie tak jak większość ze przez 10 dni sie bierze odstawia i czeka na okres
Większość osob tak uwaza, ale skoro lekarz powiedział żeby brac do dnia okresu to chyba cos mial na myśliMi się wydaje że Wy nie dostaniecie okresu dopóki bierzecie duphaston. Ale to jest moje zdanie
Okres pojawia się zazwyczaj po spadku progesteronu. To jest znak aby śluzówka się zluszczyła. Jeżeli będziesz dostarczać organizmowi progesteron to okres może się nie pojawić. Aczkolwiek są przypadki, że krwawienie zaczyna się podczas brania leku.Większość osob tak uwaza, ale skoro lekarz powiedział żeby brac do dnia okresu to chyba cos mial na myśli
Oczywiście, słuchaj zaleceń lekarza my tylko swoje zdanie wyrażamyWiększość osob tak uwaza, ale skoro lekarz powiedział żeby brac do dnia okresu to chyba cos mial na myśli