reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

A ja to w ogóle się pochwalę… pod tę owulacje, która przeżywam jak dzik 🤣 zrobiłam torta który miał być czerwony a jest różowy xD zrobiłam kolacje A’La ***** Italia 🤣 i zamówiłam bodziaka haha! Mąż zadowolony.. odpalamy film… ***** jak nie będzie z tego ciąż to się normalnie wysterylizuje jak moją suczkę 😜🤦‍♀️

Załączniki

• 2B9ED5F8-0E0C-4D3D-AA47-8F4C512B0F6E.jpeg
    2B9ED5F8-0E0C-4D3D-AA47-8F4C512B0F6E.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 100
  • D4D0C905-8AD6-49C4-874D-C5883E4B2B4A.jpeg
    D4D0C905-8AD6-49C4-874D-C5883E4B2B4A.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 101
  • 08F42781-2BF6-4A0D-AB29-4B2838816722.jpeg
    08F42781-2BF6-4A0D-AB29-4B2838816722.jpeg
    203,5 KB · Wyświetleń: 95
reklama
a ja sobie lubie przekląć :p ważne, że przy ludziach tego nie robie
I tu u mnie był problem. Bo czasami w pracy przy ludziach zatrzymywałam się w połowie słowa. A że branża budowlana to na nikim to szczególnego wrażenia nie robiło. Ale mnie zaczęło denerwować.
Potwierdzam. Miałam po tym pierwszy raz w życiu zgagę. Jarało mnie aż od mostka do gardła 🤮
Lepiej bym tego nie ujęła 🤣

Lepiej bym tego nie ujęła 🤣
Historia na "faktach autentycznych" z tą Miovelią. Nie dość, że mnie boli podbrzusze przez cały okres jej brania (zaraz łykam ostatnią) to w tym cyklu pokazała swoje bonusowe właściwości w postaci wyjarania mi przełyku. Mój organizm od środka to ma chyba zużycie na poziomie 70 latka 🙃

Historia na "faktach autentycznych" z tą Miovelią. Nie dość, że mnie boli podbrzusze przez cały okres jej brania (zaraz łykam ostatnią) to w tym cyklu pokazała swoje bonusowe właściwości w postaci wyjarania mi przełyku. Mój organizm od środka to ma chyba zużycie na poziomie 70 latka 🙃
Który cykl bierzesz? W pierwszym cyklu czułam się okropnie, ale obwiniałam o to lamettę. W drugim już nic mi nie było. Ale za każdym razem jak mam łyknąć MioVelię to mi się na wymioty zbiera.

Od kilku dni chodzę smutna, płaczę, do tego bardzo długo pracuje i coraz więcej płaczę. I mąż mi powiedział, że kupił mi prezent na poprawę humoru, pół godziny temu dostał smsa, że przyszedł do paczkomatu i pojechal, bo stwierdził, że musi teraz już, nie jutro, już.
Kupił mi nowy zestaw szydelek i cały zestaw wzorów do szydelkowania, bo jak szydełkuje to nie płacze 🥺
Kochany mąż 🥰
No jakoś te mamusiowe wątki mnie nie przekonują.
Tak zawsze są jakieś dramy zwłaszcza na Fejsie tych grupach
Uwaga, będzie nieelegancki temat- macie podczas okresu wzdęcia, gorsze trawienie? Ja tak mam od zawsze, ale ostatnio jakoś mocniej. Ciągle głodna, a jednocześnie przeżarta, w nocy nie mogę spać, przelewa się i inne atrakcje.
A jeśli chodzi o okres i metabolizm to masakra wzdęcia gazy i 💩 na zawołanie
A ja to w ogóle się pochwalę… pod tę owulacje, która przeżywam jak dzik 🤣 zrobiłam torta który miał być czerwony a jest różowy xD zrobiłam kolacje A’La ***** Italia 🤣 i zamówiłam bodziaka haha! Mąż zadowolony.. odpalamy film… ***** jak nie będzie z tego ciąż to się normalnie wysterylizuje jak moją suczkę 😜🤦‍♀️
Skąd body 🥰 tort świetny 🥰

reklama
Do góry