LadyCaro
Fanka BB :)
ja mam 2 stroje i kiecke z SHEIN i są superJakość jak z HM także są według mnie zajebiste i „uciagają” się zajebiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 2 stroje i kiecke z SHEIN i są superJakość jak z HM także są według mnie zajebiste i „uciagają” się zajebiście
ja moją kiecke nosiłam całe lato bardzo dużo i wygląda jak nowaA ja od siebie mogę dodać, że ciuchy shein pojawiają się w lumpeksach a to akurat dobry znak, bo skoro tam są i nadają się do kupienia to znaczy, że są dobrej jakości, bo były noszone, prane i nadal wyglądają spoko
Jestem do dziś w kontakcie z wieloma dziewczynami z moich mamusiek, ale my szybko założyłyśmy prywatny wątek. Teraz mamy grupę na Whatsapp. Ile dziewczyn tyle historii. Dziewczyny w bardzo różnym wieku, po stratach, po długich staraniach, o bardzo różnych poglądach, ale wszystkie tak samo świrowały przed każdym usg. Wiadomo, że zawsze ktoś nam bardziej pasuje, a ktoś mniej, ale to zadziwiające, jak bycie w podobnej sytuacji łączy ludziWydaje mi się, że nie powinnaś tak do tego podchodzić. Jestem na swojej pierwszej grupie mamusiowej (marcowek 2022). I mimo, że ja zaszłam w pierwszym cyklu bez żadnych wczesniejszych badań oprócz typowa morfologia czy cytologia, spotkałam cudowne kobiety starające się od roku i dłużej. Wszystko zależy od tego jak się będzie rozmowa kleić. Fakt - na początku było nas dużo więcej i teraz jest bodajże dwadzieścia kilka dziewczyn ale nadal mamy ze sobą fantastyczny kontakt. Dlaczego miałabyś w takim razie nie załapać dobrych stosunków z innymi kobietami?
Jakiś tam bladzioszek przebija ile dpo przypomnij ?Poproszę komisję o weryfikację.
Wiesz co?Jakiś tam bladzioszek przebija ile dpo przypomnij ?
siemka! Ja nie widzę ale wiem też jak ciężko jest uchwycić cień na zdjęciu. Masz jakiś inny test?Poproszę komisję o weryfikację.