E
eag
Gość
A chyba dobrze, ręka już prawie w ogóle nie boli jeszcze 3 tygodnie i zobaczymy czy można zacząć rehabilitacjeJedziesz a jak tam Twoje złamanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chyba dobrze, ręka już prawie w ogóle nie boli jeszcze 3 tygodnie i zobaczymy czy można zacząć rehabilitacjeJedziesz a jak tam Twoje złamanie?
ja nie miałam żadnych, to nie mam co sprzątaćDobra, która jeszcze ma bożonarodzeniowe dekoracje, przyznawać się bez bicia.
Ja aktualnie zamierzam zabrać się za schowanie wszelkich choinek, bałwanków, lampionów, światełek. Ściągnięcie zasłon w Mikołaje i poduszek też w Mikołaje.
Choinkę z gałązek zostawiam na jutro mężowi xD.
U mnie pobolewanie podbrzusza miesiączkowe dzień 2... 27 lub 28 apki pokazują mi @ jeszcze test na jutro i pojutrze mam, ale to tylko byle je zużyć. Raczej z pik 12.02 sytuacja jest już dziś klarowna? Poproszę o szczere i twarde podpowiedzi moze na podstawie właśnie premom.
no i co u tego lekarza? Czy już pisałaś a ja przegapiłam?A chyba dobrze, ręka już prawie w ogóle nie boli jeszcze 3 tygodnie i zobaczymy czy można zacząć rehabilitacje
Oczywiście, że jaDobra, która jeszcze ma bożonarodzeniowe dekoracje, przyznawać się bez bicia.
Ja aktualnie zamierzam zabrać się za schowanie wszelkich choinek, bałwanków, lampionów, światełek. Ściągnięcie zasłon w Mikołaje i poduszek też w Mikołaje.
Tak tak, owulacja drugi raz z jajnika z jajowodemno i co u tego lekarza? Czy już pisałaś a ja przegapiłam?
Ja lampki na balkonie, 3 dni temu renifera wymontowalam ze schodów i lampki.Dobra, która jeszcze ma bożonarodzeniowe dekoracje, przyznawać się bez bicia.
genialnie!!Tak tak, owulacja drugi raz z jajnika z jajowodem
Łe tam bożonarodzeniowe. Ja mam zająca od poprzedniej wielkanocy Teraz nie ma sensu go chować, bo zaraz się przydaDobra, która jeszcze ma bożonarodzeniowe dekoracje, przyznawać się bez bicia.