reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Czytam i myślę, czy warto włączyć podczas stymulacji…

Jeszcze tu wnioski z badań. Nie ma ich za wiele, ale tak sobie myślę, że chyba nie powinno to na nic zaszkodzić, a pomóc może…

reklama
Otworzyłam piątkowe winko i intensywnie myśle… 11dc, jutro mam ginekologa ale zastanawiam się czy jechać, czy nie dać się zaskoczyć, czy odpuścić ten jeden raz i w ogóle 💩🤯 No bo niby wypada ta owulacja z jajnika bez jajowodu, ale zaś nie boli, a zawsze boli więc może z tego zdrowego. W sumie pojechałabym jutro tylko na monitoring. Seksy co dwa dni, więc myślę, że jeśli ma coś z tego być to będzie 🤷‍♀️ do ginekologa mam 40km, niby nie dużo 🤣 Ale boje się jechać i usłyszeć, że owulacja będzie z chujowego jajnika… co robić ?! Jechać? Dychnąć sobie i się dupczyć ? 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘
Ja bym pewnie jechała, ale to ja 😁

O nieee:(
Trzymam kciuki żeby szybko wszystko wróciło do normy.
Smak i węch macie, tak?
No ja się czuje super ok, teraz zmierzyłam i mam 36.7, ale i tak to dużo, bo jestem 3 dc i moja temp podstawowa w tym czasie jest do 36.3-4. Smak i węch jest. Mąż był w środę w biurze i na drugi dzień kolega złe się poczuł i test pozytywny, wiec akurat dwa dni i mąż jest chory. Oby to nie większe choróbsko tylko jedno-dwu dniówka, bo i tak musimy się przeprowadzić do 1.03.

No ja się czuje super ok, teraz zmierzyłam i mam 36.7, ale i tak to dużo, bo jestem 3 dc i moja temp podstawowa w tym czasie jest do 36.3-4. Smak i węch jest. Mąż był w środę w biurze i na drugi dzień kolega złe się poczuł i test pozytywny, wiec akurat dwa dni i mąż jest chory. Oby to nie większe choróbsko tylko jedno-dwu dniówka, bo i tak musimy się przeprowadzić do 1.03.
dużo zdrowia dla Was ❤️ ❤️ obyprzeprowadzkaprzebiegła sprawnie

reklama
Do góry