Kaala
Fanka BB :)
Ja zaliczyłam rano ruchańskoja dziś muszę wjechać z jakimś ruchańskiem, chociaż zrobiłam owualaka i bladość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaliczyłam rano ruchańskoja dziś muszę wjechać z jakimś ruchańskiem, chociaż zrobiłam owualaka i bladość
To "coś miłego" masz zaliczoneesu miałam ćwiczyć, ale słuchajcie zjadłam pół bochenka chleba!!! Białego!!
bo mama mi przywiozła taki świeżutki i chrupiący... leżę więc jak buła
jest kreska <3 gratulacjeDziewczyny,
Wrzucam swój test.
Zrobiłam przed chwilą...
Ok. 13 dpo. (Wg moich odczuć i testu owu).
Widać różowa kreseczke to teraz na betę raz dwaDziewczyny,
Wrzucam swój test.
Zrobiłam przed chwilą...
jest, jest, leć na beteDziewczyny,
Wrzucam swój test.
Zrobiłam przed chwilą...
dziękuję to brzmi jak dobry plan! A jeśli mnie wyśmieje, to będę po cichaczu brac więcej tylko właśnie się zastanawiam jak to zwiększyćJa bym poprosiła lekarza o możliwość zwiększenia dawki co drugi dzień do 1,5 tabletki tak powinno być wystarczająco. O ft3 i ft4 nie mow. Moja endo powiedziała mi wczoraj, ze ustawiają dawke pod TSH, a na ft4 to już bardziej w ciąży patrzą, czy nie zjeżdża za mocno.
kurcze ale czy TSH 3 nie utrudnia zajścia? Czy zostać i jak dwie krechy to jazda z dodatkowymi tabletkami?Zostań na tym 25.
Ja bym tak zrobiła, a wiesz, że też się z tym ciulstwem męczę.