reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dziewczyny,

Wrzucam swój test. 😲💗💗
Zrobiłam przed chwilą...
Ok. 13 dpo. (Wg moich odczuć i testu owu).

Załączniki

• IMG_20230224_161009_BURST1.jpg
    IMG_20230224_161009_BURST1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 158
Ja bym poprosiła lekarza o możliwość zwiększenia dawki co drugi dzień do 1,5 tabletki ;) tak powinno być wystarczająco. O ft3 i ft4 nie mow. Moja endo powiedziała mi wczoraj, ze ustawiają dawke pod TSH, a na ft4 to już bardziej w ciąży patrzą, czy nie zjeżdża za mocno.
dziękuję to brzmi jak dobry plan! 😘 A jeśli mnie wyśmieje, to będę po cichaczu brac więcej 😉 tylko właśnie się zastanawiam jak to zwiększyć

Jezu dziewczyny wylogowalam się i zapomniałam hasła,nowe konto założyłam.
Pisze bo nie daje mi to spokoju wczoraj te plamienia miałam godzinę,później nic,dziś rano nasikalam ale biało,później znowu plamienie bardziej to chyba śluz zabarwiony krwią,no i mówię @ dostałam już na bank,a teraz już plamienia nie mam tylko podbarwiony śluz. Co myślicie ?

reklama
Do góry