reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Odstalam właśnie półtorej godziny w kolejce do pobrania krwi, co za masakra 🙄

Jestem obolała, pokluta, posiniaczona i zmęczona. Po mału kończą mi się zapasy energii 🙄
Współczuję, pamiętam jaka byłam pokłuta przy podejrzeniu pozamacicznej i gdy już zaczęło się poronienie to pielęgniarka przyjechała do domu pobrać krew do badań genetycznych, już mi nic nie chciało lecieć :/ w końcu z dwóch nadgarstków próbowała nakapać, na szczęście się uzbierały próbki.
A macie jakies punkty pobrać gdzie pobierają kred po południu? U mnie wszystko do 11, lipa
W Synevo koło mnie do 13:30, a kiedyś byłam tuż przed zamknięciem o 14 i też pobrali.
Kto wytrzyma na czczo do 13 🤣🤣
Dziewczynie z mojej grupy mam w ciąży dali termin na krzywą glukozowa na godzinę 12 😯 nie dość że w ciąży to jeszcze o tej 12 trzeba wypić szklankę glukozy a potem 2h nic nie jeść. Masakra :/
Dziewczynki, proszę o ciepłe myśli dzisiaj koło 14, bardzo liczę, że ta wizyta dzisiaj trochę podniesie mi nastrój....
Kciuki zaciśnięte ✊

Ja mam jutro monitoring. Jak dalej nic nie będzie widać, a będzie to 30dc, to już raczej nikłe szanse na owu w tym cyklu. Trochę okresowo czuję podbrzusze więc ciekawe czy na dniach nie przyjdzie miesiączka.

reklama
A mi dziś owulak wyszedł blady i po 10 min nie zrobił się ciemniejszy niż kontrolna tak, jak jak dwa poprzednie. To może jednak był ten pik?!? Zgłupieć można… :/ Sikać dalej, nie sikać 🤔

Ja :). Ja to akurat jem śniadania 12-13, dla mnie to nie problem. Za to wstrzemięźliwość spożywcza wieczorem to dramat ;-p.
tez tak kiedys robilam jak probowalam IF ale okazalo sie ze to nie dla mnie i teraz staram sie robic wieksze okno konczac jesc wczesniej choc to te nie wychodzi za bardzo 🐷

Dzień dobry 😔 Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku 😞 Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać 🤦‍♀️

Ja tez nie polece narazie ponieważ dopiero zaczęłam w mojej działania. Ale jak bede cos wiecej wiedziała i będą efekty to wtedy bede dawała znać 😀

A mi dziś owulak wyszedł blady i po 10 min nie zrobił się ciemniejszy niż kontrolna tak, jak jak dwa poprzednie. To może jednak był ten pik?!? Zgłupieć można… :/ Sikać dalej, nie sikać 🤔
dlatego wlasnie ja jestem fanka clearblue, zadnego pola do domyslów ❤️ choc teraz lepiej mi z nich korzystac bo cykl troche sie unormowal i jedno opakowanie nawet na 3 miechy starcza

Ja mam jakis dzisiaj dzień sikania... staram się trzymać, a po 2 h mam taki mocz jak woda, nie wiem czy nie zaczekać do wieczora z tym testem, zeby nie swirowac, ten poranny wyrzuciłam do śmieci po obejrzeniu go tysiąckrotnie....
Albo poczekaj i rano zrób kolejny 😊 o ile wytrzymasz do rana 🤪 ja też bym sikala jeszcze dzis 🤣

reklama
Dzień dobry 😔 Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku 😞 Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać 🤦‍♀️
Ja dostałam z polecenia namiar na klinikę w Brnie - Reprofit

Do góry