reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
To ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek😁 8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy
Kochana trzymam kciuki, ale koniecznie powtórz test ( a najlepiej betę ) jutro czy pojutrze i to innej firmy, to jest najgorsze dziadostwo jakie znam. Dołączyłam już zdjęcie chyba 17282 na tym forum, ale będę dołączać i przestrzegać wszystkich przed tym testem bo większego fałszywego c**ja nie znam. Wybierz choćby pinka tez czułość 10 i sprawdź ❤️
Ps. Tak z tego testu ciąży nie było..

Załączniki

• 257EB4FE-65ED-4C15-80BA-BBB1487CBF52.jpeg
    257EB4FE-65ED-4C15-80BA-BBB1487CBF52.jpeg
    331,9 KB · Wyświetleń: 119
  • 013BFFF8-1C62-4D6A-8EED-C4710FE5491C.jpeg
    013BFFF8-1C62-4D6A-8EED-C4710FE5491C.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 118
nawet jeżeli ten cień o czymś świadczy, to skoro wyszedł Ci taki faktycznie cień cien na teście 10,to na teście o czułości 20 nie ma absolutnie prawa nic wyjść :) najrozsądniej uzbroić się w pinki strumieniowe i zrobić jutro rano - jeżeli to był prawdziwy cionszowy cień, to jutro będzie lepiej widoczny
tak zrobię, kupię dzisiaj pinki i jutro powtórzę

Dzień dobry 😔 Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku 😞 Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać 🤦‍♀️

Nie do końca. Luxmed pobiera do godziny 11 na czczo. Po 11 mają pobrania pilne zlecone przez lekarzy na wizycie. U mnie niektóre diagnostyki są do 13. Można też szukać pobran przy szpitalach.
Ja pobieram na czczo do 13....I takie są zapisy u mnie w mieście, także zależy od placówki.

Rozumiem, że każdy może mieć jakiś swój powód. Po prostu mnie to zdziwiło, bo nie sądziłam, że ktokolwiek na to patrzy. :)
Każdy inny miesiąc, tylko nie grudzień.

No ale @Madame JS też wytłumaczyła, że przy podróży do krajów, w których panuje Zika, lepiej wstrzymać się i po podróży z zachodzeniem w ciążę.
My do takiego lecimy.

reklama
Do góry